Φαιδριάδες Παραδοσιακά Δωμάτια Πορταριά

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Σε μια καταπράσινη περιοχή που τα πέτρινα σπίτια αναδύονται μέσα από την πυκνή βλάστηση, η Πορταριά είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές κάθε εποχή του χρόνου. Αγκαλιάζεται από το βουνό Πήλιο και σε υψόμετρο 650 μ προσφέρει μια θαυμάσια θέα. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Φαιδριάδες είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που φιλοξενεί τους επισκέπτες της Πορταριάς εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρόσφατα το κτίριο έχει αναπαλαιωθεί και παρουσιάζει 5 άνετα δωμάτια σε απόλυτη αρμονία με το παραδοσιακό περιβάλλον. Αποτελούμε αφετηρία για την εξερεύνηση του όμορφου ορεινού τοπίου, επειδή η τοποθεσία, μας δίνει εύκολη πρόσβαση στα άλλα ορεινά χωριά και στις πανέμορφες παραλίες του Αιγαίου και του Παγασητικού Κόλπου.
Δωμάτια
Με πολύ αγάπη και φροντίδα δημιουργήσαμε ρομαντικά, άνετα και λειτουργικά δωμάτια που έχουν διακοσμηθεί με ιδιαίτερη προσοχή για να ζήσετε μέρες ξεκούρασης και απόλαυσης στο παραδοσιακό περιβάλλον μας, όλες τις εποχές του χρόνου. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Φαιδριάδες διαθέτουν 4 δίκλινα δωμάτια και 1 τρίκλινο δωμάτιο με θέα στην όμορφη Πορταριά και στις καταπράσινες πλαγιές του Πηλίου. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με θέρμανση, τηλεόραση, διπλό κρεβάτι και λουτρό με ντους. Δύο δωμάτια επιπλέον διαθέτουν μπαλκόνι. Για όλους τους φιλοξενούμενους υπάρχει μια μικρή αίθουσα με κουζίνα και όλα τα απαραίτητα σκεύη για να ετοιμάζετε τον καφέ, το πρωινό ή το μικρό γεύμα σας.
Τηλ.: 24280-99236
web site:www.faidriades.grΔείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...