Μυλοπόταμος μια επιβλητική παραλία του Πηλίου με κατάλευκα βότσαλα

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΗΛΙΟΥ

mylopotamosΤο κάτι άλλο. Παρκάρεις το αυτοκίνητο αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και για να πας στην παραλία κατεβαίνεις αρκετά σκαλοπάτια.
Η παραλία έχει βοτσαλάκι, άμμο αλλά και μερικές πέτρες, όπως και ο βυθός. Αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή είναι το τοπίο. Η παραλία κόβεται στη μέση από έναν βράχο που μπαίνει αρκετά μέτρα μέσα στη θάλασσα αλλά από την άλλη τα δύο τμήματά της ενώνονται από μια “γαλαρία” – άνοιγμα στο βράχο που επιτρέπει την πρόσβαση από το ένα τμήμα στο άλλο. Αν και “χωμένη” αρκετά μέτρα κάτω από το δρόμο έχει και beach bar σχεδόν ενσωματωμένο στο βράχο, ευτυχώς φτιαγμένο με τα υλικά της περιοχής, πλακόστρωτη αυλή κτλ. και δένει πολύ ωραία με το τοπίο.

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...