Σχετικά

Το www.visit-pilio.gr είναι ένα site φτιαγμένο από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν το Πήλιο και μπορούν να μοιραστούν μαζί σας τις ομορφιές, τη ζωή, τη φιλοξενία και τα μυστικά του τόπου.Τόσο το πλούσιο φωτογραφικό υλικό όσο και οι χρήσιμες πληροφορίες, θα σας ταξιδέψουν στα μέρη μας οποία περίοδο του χρόνου και αν θελήσετε να μας επισκεφθείτε. H συνεργασία μας με τοπικούς φορείς όπως Ένωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και ενοικιαζομένων δωματίων του νομού μας, Φυσιολατρικούς ομίλους, τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και με ανθρώπους, οι οποίοι εδώ και χρόνια διατηρούν και προάγουν την παράδοση και την μοναδικότητα του τόπου, μας παρέχει την δυνατότητα της πληρέστερης και εγκυρότερης κάλυψης της ζωής και των δραστηριοτήτων της περιοχή μας. Οι πληροφορίες αλλά και οι προτάσεις που βρίσκονται στην διάθεση σας θα συμβάλουν έτσι ώστε η διαμονή σας να γίνει αξέχαστη. Ιδέες για να περιπλανηθείτε σε εξωτικές περιοχές  και ειδυλλιακά τοπία, σε στιγμές με αξέχαστη περιπέτεια και σε νύχτες έντονης διασκέδασης. Επίσης προτάσεις για το που μπορείτε να μείνετε, που να φάτε, πως θα μετακινηθείτε, τι να επισκεφθείτε και με ποιον τρόπο καθώς και για shoping, τοπικές δραστηριότητες, παράδοση, ιστορία, αξιοθέατα και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες που σίγουρα θα σας χρειαστούν.

Πηγές
Λόγω του μεγάλου όγκου περιεχομένου, ενδέχεται κάποιες πηγές να έχουν παραβλεφθεί. Σημειώνουμε πάντως ότι στο πλαίσιο των χρηστών συναλλακτικών ηθών του διαδικτύου, η ανταλλαγή των υλικών είναι κοινή πρακτική διεθνώς, αρκεί να αναφέρεται η πηγή τους. Επιπλέον, κάποιες πηγές δεν είναι δυνατόν να αναφέρονται συνεχώς καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε προβλήματα στο χρήστη.
Σε κάθε περίπτωση, που κάποια πηγή (φορέας ιδιωτικός ή δημόσιος) θεωρήσει ότι κάποιο ή κάποια ψηφιακά υλικά (εικόνες, κείμενα, ήχοι, γραφικά, βίντεο κλπ) είναι ιδιαίτερο και αυτόνομο αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, ανεξάρτητα αν αναφέρεται στις πηγές του δικτυακού τόπου www.visit-pilio.gr και δεν επιθυμεί να εμφανίζεται , παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθεί ηλεκτρονικά και θα προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, ενώ παράλληλα θα ενημερώσουμε με e-mail τους ενδιαφερόμενους.Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...