Παραδοσιακά Δωμάτια Ξυράφης στους Αφέτες Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

afetes_domatiaΣτα “Παραδοσιακά Δωμάτια Ξυράφης” που βρίσκονται στους Αφέτες Πηλίου, σας προσφέρουμε επιλογή δωματίων, για άνετη και ευχάριστη διαμονή, σε όμορφους χώρους αυθεντικά παραδοσιακούς που θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στις διακοπές σας. Βρίσκονται σε πολύ όμορφη και ήσυχη περιοχή στους Αφέτες κοντά στην παραλία Αμποβός και είναι ιδανικά για ηρεμία και χαλάρωση κοντά στην φύση που εδώ στο Πήλιο είναι μεγαλειώδης. Τα δωμάτια βρίσκονται στην πλατεία του χωριού, σε ένα αναπαλαιωμένο πέτρινο κτίριο, που παλιά ήταν κατοικία τοπικών αρχόντων.
Η αναπαλαίωση του κτιρίου έγινε με απόλυτο σεβασμό στην τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ακολουθώντας όμως σύγχρονες γραμμές στην άνεση και λειτουργικότητα των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων. Όλα τα δωμάτια είναι επιμελώς διακοσμημένα με παραδοσιακές πινελιές, για να προσφέρουν όμορφη ατμόσφαιρα και διαθέτουν διπλά κρεβάτια και κεντρική θέρμανση, που είναι ιδανική για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ατομικό μπάνιο, TV και ζεστό περιβάλλον. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος πρωινού, όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να ξεκινήσουν όμορφα την μέρα τους με τον καφέ και το πρωινό τους σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον. Είμαστε σίγουροι ότι το άψογο και φιλικό σέρβις, η άνεση και λειτουργικότητα των δωματίων και η ξεχωριστή ομορφιά του “Παραδοσιακού Ξενώνα Ξυράφη”, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα κάνει τις διακοπές σας ξεχωριστές.
Tηλ .: ( + 30 ) 24230 33163 / 24230 33710 | 6944 286368 / 6938 288927
web site: www.xirafis.com


Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...