Ξενώνα Καλλιστώ Τσαγκαράδα Πήλιο

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ, ΔΙΑΜΟΝΗ
Στην Τσαγκαράδα, ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου και σε υψόμετρο 400 μέτρων βρίσκεται ο ξενώνας Καλλιστώ. Χτίστηκε το 2007 με σκοπό να συνδυάσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής με τις σύγχρονες ανέσεις που περιμένει να βρει κανείς σε έναν πολυτελή ξενώνα. Η θέση του ξενώνα μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για πολλές δραστηριότητες στο βουνό ή στη θάλασσα. Σε κοντινή απόσταση είναι η πολύ γνωστή παραλία του Μυλοπόταμου και του Αη Γιάννη αλλά και οι μαγευτικές μικρότερες παραλίες της Φακίστρας, του Αη Θανάση και της Καραβοστασιάς. Σε απόσταση 35 χλμ και στην κορφή του βουνού βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες, προσελκύοντας τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Κατεβαίνοντας τις πίστες του απολαμβάνετε μια μαγευτική θέα προς το Αιγαίο αλλά και τον Παγασητικό κόλπο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκκλησίες του χωριού οι οποίες είναι βυζαντινού ρυθμού και όλες περιβάλλονται από πλακόστρωτες αυλές, πλάτανους, πηγή και καφενείο. Ειδικότερα, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τον ξενώνα, βρίσκεται η εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Τα πολυάριθμα καλντερίμια της περιοχής διασχίζουν το δάσος συνδέοντας τις συνοικίες της Τσαγκαράδας μεταξύ τους αλλά και με τα κοντινά χωριά και παραλίες και προσφέρονται για υπέροχους περίπατους. Μετά από συνεννόηση με τον ξενώνα μπορείτε να κάνετε κάποιες από τις διαδρομές αυτές και με άλογα.
Τηλ.:+30 24260 49648
web site:www.tsagarada-house.com

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: ,

One Response to “Ξενώνα Καλλιστώ Τσαγκαράδα Πήλιο”

 1. ΝΤΟΣΤΗ ΓΩΓΩ says:

  Καλησπέρα σας,
  ενδιαφέρομαι να κάνω κράτηση για δυο 2κλινα δωμάτια από τις 24 Οκτώβρη ως τις 28 οκτώβρη,υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια και πόσοκοστίζουν?
  ευχαριστώ,
  με εκτίμηση,
  Γωγώ

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

  Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

  View Results

  Loading ... Loading ...