Ξενώνας Αγία Κυριακή στο Πήλιο

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ

15Το διώροφο οίκισμα έχει κτιστεί το 1908 και ανακαινιστεί μόλις πρόσφατα, το 2006. Πρόκειται για έναν ξενώνα με ζεστασιά και κομψότητα, αλλά χωρίς υπερβολές του παραδοσιακού στοιχείου στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, με όλες τις ανέσεις για επιλεκτικούς και εκλεπτυσμένους ταξιδιώτες. Αποτελείται από μόλις πέντε δωμάτια καθένα από τα οποία διαθέτει και ατομικό WC.
Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και λειτουργικά και συμπληρώνονται από την καλαίσθητη και φωτεινή τραπεζαρία που βρίσκεται στο ισόγειο. Τα πρωινό μπορεί να σερβίρεται και στην αυλή.

Υπηρεσίες

Πρωινό, με αυγά από τις αλανιάρες ντόπιες κότες, τις μαρμελάδες δικής μας παραγωγής, τα ζεστά ροφήματα αλλά και τσίπουρο.

Η καλή κουβέντα, το διάβασμα αλλά και η πρόκληση των διαθέσιμων επιτραπέζιων παιχνιδιών θα σας χαλαρώσουν σ΄ ένα περιβάλλον ποιότητας και κομψότητας.


Μπορείτε να συμβουλευτείτε για τις εξορμήσεις το χάρτη της περιοχής που βρίσκεται στην είσοδο και να ενημερωθείτε από τους ιδιοκτήτες για τις ιδιαιτερότητες της κάθε διαδρομής. Καλά να περάσετε!


Χαρακτηριστικά
Έτος ανακαίνισης: 2006
Σύνολο κλινών: 5
Σύνολο μονόκλινων δωματίων: Δύο (2)
Σύνολο δίκλινων δωματίων: Δύο (2)
Σύνολο τρίκλινων δωματίων: Ένα (1)Τοποθεσία εντός του οικισμού,
δίπλα στο λιμάνι
Δυνατότητα κράτησης μέσω διαδικτύου
Τζάκι στα περισσότερα δωμάτια

Υπηρεσίες
Πρωινό
Υπηρεσία καθαριότητας
Θέρμανση – Κλιματισμός σε κάθε δωμάτιο

Τηλ.:(+30) 6978 771 831
web site: www.agiakyriaki.grΔείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...