Ανωβολιός παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κεντρικό Πήλιο

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
«Aνωβολιός» θα πει «σωρός από πέτρες», που οι ιδιοκτήτες ανακατέψαν τόσες φορές ώσπου μεταμορφώθηκαν σε έξι πέτρινα σπίτια φιλοξενίας… «ένα χωριό μεσ’ το χωριό»!
Στην καρδιά του κεντροδυτικού Πηλίου λοιπόν, στο ψηλότερο χωριό του βουνου, τον Αγ.Γεώργιο Νηλείας με τη μοναδική θέση προς τον Παγασητικό, την Εύβοια και τις Σποράδες, τόσο κοντά από τα «φώτα» του Βόλου(20 km), τόσο μακριά ώστε να διατηρεί ακόμη την ποιότητα και τη γαλήνη που αρμόζει σ’ αυτόν τον τόπο. Το ξενοδοχείο έχει θέα που κόβει την ανάσα και είναι σε ένα χωριό που υπερηφανεύεται πως «κράτησε τις αποστάσεις» από τη μαζική τουριστική ανάπτυξη.  Παραδοσιακά υλικά , μεταξύ τους δεμένα, με τέχνη και συναίσθημα, συμβιώνουν αρμονικά με τον σύγχρονο εξοπλισμό, ανεπιτήδευτα φιλτραρισμένο από προσωπική φροντίδα, όλα χαϊδεμένα από αόρατο χέρι αγάπης.  Φιλικό περιβάλλον γεμάτο αναφορές στην παράδοση, συμβαδίζει με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, σε ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων.  Όλα τα δωμάτια έχουν απόλυτη ηχομόνωση και απομονώνονται πλήρως το ένα από το άλλο, αφού έχουν δική τους ξεχωριστή είσοδο και ¨βλέπουν¨ σε αυλές που έχουν δυνατότητα να παραχωρηθούν αποκλειστικά για δική σας χρήση. Εκπλήσσει η ευρυχωρία και η αφθονία του εξοπλισμού και της διακόσμησης.

τηλ: 24280 86893 24280 86898 24280 94672 6943475702
web site:
http://www.anovolios.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...