Ξενοδοχείο Γαλήνη στον Άγιο Δημήτριο Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ, ΔΙΑΜΟΝΗ

hotel-galiniΤο ξενοδοχείο ανακαινίσθηκε την άνοιξη του 2000 δίνοντας στους πελάτες του μιαν αίσθηση σπιτικής θαλπωρής και πολυτέλειας. Στο κτίριο έχει διατηρηθεί η βασική αρχιτεκτονική του γραμμή όπως αυτή διαμορφώθηκε το 1957 που κτίστηκε. Tο 1961 επεκτάθηκε η βόρεια ισόγεια πτέρυγά του με τη δημιουργία ενός ημιυπαίθριου χώρου ο οποίος αποτελεί το σημερινό μπάρ. To έτος 2000, στα πλαίσια της γενικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου, προστέθηκε στο νότιο τμήμα του ο χώρος της θερμαινόμενης πισίνας και του pool bar, ενώ παράλληλα διαμορφώθηκαν οι εσωτερικοί χώροι με τρόπο τέτοιο ώστε να δίνουν έμφαση στη διαμονή και κατά τους χειμερινούς μήνες.
TA ΔΩMATIA
Το ξενοδοχείο αποτελείται από δίκλινα δωμάτια με καμπίνα ντους, όπου το κάθε ένα είναι διακοσμημένο ξεχωριστά, ανάλογα με το βασικό του χρώμα, όλα παρμένα από την πλούσια χρωματική παλέτα του Πηλίου.
Τα κρεβάτια σε κάθε δωμάτιο είναι υπέρδιπλα, εξοπλισμένα με ανατομικό στρώμα και επενδεδυμένα εξωτερικά με ύφασμα. Tα χειροποίητα πορτατίφ από φυσητό γυαλί που κοσμούν το εσωτερικό των δωματίων αποτελούν λεπτομέρεια για τη φροντίδα με την οποία ολοκληρώθηκαν οι χώροι του ξενοδοχείου.
OI KOINOXPHΣTOI XΩPOI
Το ισόγειο τμήμα του ξενοδοχείου περιλαμβάνει και όλους τους κοινόχρηστους χώρους του. Ο χώρος υποδοχής με το καθιστικό, το χειμερινό εστιατόριο, ο κήπος, το μπάρ, η πισίνα, όλα φωτεινά και άνετα, διακοσμημένα με γούστο αναδεικνύοντας έντονα το παραδοσιακό στοιχείο με μοντέρνα άποψη.
Τηλ.: +30 24260 31234
web site: www.galini-hotel.grΔείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...