Παραδοσιακός ξενώνας Φιλοκαλία στην Πορταριά Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Το πανέμορφο Πήλιο είναι η πύλη της Θεσσαλίας που οδηγεί στην απόλυτη φυσική ομορφιά, τον ήλιο και το βουνό των Κενταύρων. Στο πιο γνωστό ίσως χωριό του τη Πορταριά, που είναι και ένα από τα ομορφότερα, θα βρείτε τα παραδοσιακά ενοικιαζόμενα δωμάτια, Φιλοκαλία, που προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Πήλιο. Η Φιλοκαλία, είναι μια παραδοσιακή κατοικία που έχει ιδιαίτερα όμορφη και εντυπωσιακή διακόσμηση σε όλους τους χώρους της. Τα δωμάτια έχουν λειτουργική διαρρύθμιση και διαθέτουν κεντρική θέρμανση, ατομικό μπάνιο, τηλεόραση και υπηρεσία δωματίου. Κάποια διαθέτουν επίσης και τζάκι, χτισμένο με πέτρα σε παραδοσιακό στυλ.
Καθημερινά σερβίρεται πρωινό γεύμα, ετοιμασμένο με τοπικά προϊόντα ώστε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με γεύσεις του Πηλίου. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Φιλοκαλία λειτουργούν όλο το χρόνο, ώστε να έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε τις ομορφιές του Πηλίου που προσφέρονται απλόχερα όλες τις εποχές. Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και διακοσμημένα με πολύ γούστο και πρωταρχική φροντίδα ήταν και είναι η όσον το δυνατόν πιο ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών γι’ αυτό και οι ιδιοκτήτες δουλεύουν ασταμάτητα για να τους παρέχουν άψογη εξυπηρέτηση μέσα σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον.
Τηλ:( + 30 ) 24280 90123 6942 434777
web site: www.filokalia.com

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...