Που να φάτε, και τι να φάτε στο Βόλο
Στον Βόλο, στα τσιπουράδικα Ναυτιλία στην παραλία, στον Παπαδή κοντά στο ξενοδοχείο «Φίλιππος» στο κέντρο, στον Κάβουρα στο κέντρο, στον Μονοσάνδαλο στην παραλία, για περίπου 70 διαφορετικά πιάτα που είθισται να συνοδεύουν το τσίπουρο, στο «πειραγμένο» τσιπουράδικο Σκάρος (Μικρασιατών και Θουκυδίδου), που το καλοκαίρι πάει Σαντορίνη, για μπάτζο σαγανάκι, σπετζοφάι, φάβα, όστρακα στον φούρνο, καβουρμά σαγανάκι. Στην Αγριά, στο τσιπουράδικο Τζίμης στην προκυμαία. Στη Νέα Ιωνία, στα τσιπουράδικα Καρακατσάνης και Χαλκιάς. Στην Πορταριά, στο πολυτελές La Veranda δίπλα στο Xenia Palace Portaria, για ορεκτικό της γιαγιάς, πένες με κοτόπουλο, τριλογία μανιταριών, κοτόπουλο γεμιστό με λιαστή ντομάτα και τυρί σκαρμότσα, t-bone steak σε τάβλα, χοιρινή τηγανιά, αρνίσιο κότσι και κρασί Αποστολάκη βιολογικής καλλιέργειας από αμπέλια της περιοχής.
Περισσότερα στο : www.homefood.gr
Tags: διαμονή, Εστιατόρια-ταβέρνες Βόλος, ξενοδοχεια βολος, ταβέρνες Βόλος, τσιπουράδικα στο Βόλο, Φαγητό στο Βόλο
Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΥΠΟΥ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΠΗΛΙΟ, ΦΑΓΗΤΟ