Παραδοσιακές κατοικίες Χρυσή Νεφέλη στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Οι παραδοσιακές κατοικίες «Χρυσή Νεφέλη» είναι ένα συγκρότημα τριών οικημάτων, σε ένα από τα ομορφότερα κεφαλοχώρια του Πηλίου, τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, σε υψόμετρο 620 μ. Τα πέτρινα κτίσματα του 1890 αναπαλαιώθηκαν με αγάπη και φροντίδα προκειμένου να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των φιλοξενούμενων, προσφέροντας στους λάτρεις της φύσης, του βουνού και της θάλασσας, μοναδικές στιγμές διαμονής, όλες τις εποχές του χρόνου.
Το συγκρότημα των τριών παραδοσιακών οικημάτων έχει δυνατότητα φιλοξενίας 10 συνολικά ατόμων. Αποτελείται από ένα μονώροφο στούντιο που μπορεί να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι ή μια οικογένεια τριών ατόμων, ένα δεύτερο ισόγειο οίκημα ιδανικό για ένα ζευγάρι και ένα δίπατο πέτρινο σπίτι, όπου φιλοξενούνται άνετα μια παρέα από 3 ζευγάρια ή μια τετραμελής οικογένεια.
Η διακόσμηση των χώρων αποπνέει σεβασμό στην παράδοση και πολύ μεράκι, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αισθητική με τις σύγχρονες ανέσεις.
Η θέα προς τη θάλασσα είναι μαγευτική και η ηρεμία του τοπίου συμβάλλει στη χαλάρωση σώματος και πνεύματος.
Τα διαμερίσματα είναι αυτοεξυπηρετούμενα, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ετοιμάζουν το πρωινό τους, με φρέσκα προϊόντα της περιοχής, που προσφέρονται δωρεάν από τους ιδιοκτήτες της «Χρυσής Νεφέλης».
Παραδοσιακοί Ξενώνες στο ΠήλιοΟι παραδοσιακές κατοικίες «Χρυσή Νεφέλη»είναι ένα συγκρότημα τριών οικημάτων, σε ένα από τα ομορφότερα κεφαλοχώρια του Πηλίου, τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, σε υψόμετρο 620 μ. Τα τρία πέτρινα κτίσματα του 1890- «Μικρή Νεφέλη», «Νεφέλη» και«Χρυσή Νεφέλη»- αναπαλαιώθηκαν με αγάπη και φροντίδα προκειμένου να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των φιλοξενούμενων χωρίς να χάνουν την παραδοσιακή τους ατμόσφαιρα και να προσφέρουν στους λάτρεις της φύσης, του βουνού και της θάλασσας, μοναδικές στιγμές διαμονής, όλες τις εποχές του χρόνου.
Παραδοσιακοί Ξενώνες στο ΠήλιοΤο συγκρότημα των τριών παραδοσιακών οικημάτων βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, που εξασφαλίζει εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα από όλα τα δωμάτια. Διαθέτει τρία αυτόνομα πέτρινα σπίτια που «βλέπουν» σε μια κεντρική βεράντα, στην οποία οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαμβάνουν το πρωινό ή το γεύμα τους.
Η «Μικρή Νεφέλη» είναι ένα ισόγειο πέτρινο, παραδοσιακό σπίτι, ιδανικό για ένα ζευγάρι ή με την προσθήκη έξτρα κρεβατιού, για μια οικογένεια τριών ατόμων.
Η «Νεφέλη» είναι ένα διώροφο στούντιο δύο επιπέδων, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι ή παρέα τριών- τεσσάρων ατόμων με την προσθήκη έξτρα κρεβατιού.
Τέλος, η «Χρυσή Νεφέλη» είναι μια διώροφη μεγάλο πετρόκτιστη κατοικίαόπου φιλοξενείται άνετα μια παρέα 4- 6 ατόμων στα 3 δίκλινα δωμάτια ή μια τετραμελής οικογένεια.
Παραδοσιακοί Ξενώνες στο ΠήλιοΗ διακόσμηση των χώρων αποπνέει σεβασμό στην παράδοση και πολύ μεράκι, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αισθητική με τις σύγχρονες ανέσεις. Έτσι, και στα τρία σπίτια υπάρχει άνετο καθιστικό, τζάκι (έτοιμα κομμένα ξύλα για τη φωτιά), τηλεόραση, DVD player, CD player. Μέσα σε μια άκρως φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα, οι διακοπές παιρνούν χαλαρά, με το χρόνο να κυλά ήρεμα. Οι φιλοξενούμενοι νιώθουν ότι μένουν στο σπίτι τους, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις ενός πλήρως λειτουργικού σπιτιού, αλλά σε μια παραδοσιακή και γνήσια χωριάτικη ατμόσφαιρα. Αυτό είναι και το προτέρημα των παραδοσιακών αυτών κατοικιών, που προσφέρουν ένα περιβάλλον οικείο και φιλόξενο.
Και οι τρεις παραδοσιακές κατοικίες είναι αυτοεξυπηρετούμενες, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ετοιμάζουν το πρωινό τους, με φρέσκα προϊόντα της περιοχής, που προσφέρονται δωρεάν από τους ιδιοκτήτες των παραδοσιακών ξενώνων «Χρυσή Νεφέλη». Αλλά αν το επιθυμούν, μπορούν να εφοδιάζονται με προϊόντα της περιοχής και υλικά και να ετοιμάζουν οι ίδιοι το γεύμα ή το δείπνο τους και να το απολαμβάνουν στη ζεστή ατμόσφαιρα των εξοχικών αυτών κατοικιών.

Τηλ.: 24280 94251, 6972 531715
web site :
www.xrisinefeli.gr


Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...