Χορός,γιόγκα,δημιουργικά εργαστήρια στο Pilion Summer Academy

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

PiSA – Pilion Summer Academy – είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που απολαμβάνει τέσσερα χρόνια επιτυχίας κάτω από την δυναμική ηγεσία της Πέτρα Νόβακ. Η Πέτρα συνεχίζει το ρόλο της ως διευθύντρια του 5ου Προγράμματος Χορού και Δημιουργικού Εργαστηρίου.

Το πρόγραμμα

Ώρα για διάλειμμα, μερικές μέρες χαλάρωσης, αναψυχής και διασκέδασης;
Μαζί με τα συναρπαστικά μας μαθήματα θα απολαύσετε και τις τέλειες διακοπές!

dance dance

Το πρόγραμμα προσφέρει Χορό, Γιόγκα και Δημιουργικά Εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για ενεργούς ανθρώπους που αγαπούν τη στιγμή και χαίρονται τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται μέσα από καινούριες εμπειρίες και άλλους πολιτισμούς. Αυτό το μαγικό μέρος θα εμπνεύσει το πνεύμα σας και θα καταπραΰνει την ψυχή σας. Το κάθε μέλος της ομάδας, από τον αρχάριο έως και τον προχωρημένο, θα λάβει ατομική προσοχή σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Οι πολύγλωσσοι δάσκαλοι μας είναι υψηλού επιπέδου επαγγελματίες με πολλά έτη εμπειρίας. Προσεγγίζουν τους μαθητές τους με μεγάλο ενθουσιασμό και είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτούς. Η συμμετοχή σε όλα τα μαθήματα, με την προϋπόθεση ότι δεν υπερκαλύπτονται, συμπεριλαμβάνεται στις τιμές του πακέτου. Εκτός πακέτου είναι τα Ατελιέ και για το λόγο αυτό, οι επιπλέον κρατήσεις για τα συγκεκριμένα εργαστήρια, είναι προαιρετικές.

Μια παράσταση χορού και μια έκθεση από τους συμμετέχοντες των μαθημάτων θα αποτελέσουν τα εξέχοντα σημεία της ολοκλήρωσης των εργαστηρίων.

zeichnen zeichnen party

Τα υπαίθρια εργαστήρια και η διαμονή θα πραγματοποιηθούν στο όμορφο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Λήδα, που βρίσκεται δίπλα στο γοητευτικό και απομονωμένο χωριό Χόρτο του Νοτίου Πηλίου. Η ομορφιά αυτής της μαγικής θέσης συνδυάζεται με την άνεση και την ευκολία του εστιατορίου,του μπαρ και της πισίνας του συγκροτήματος για να κάνει την παραμονή σας αξέχαστη.
Web site: pisa.gr


Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

One Response to “Χορός,γιόγκα,δημιουργικά εργαστήρια στο Pilion Summer Academy”

  1. Giannis Ntobas says:

    Vraio arthro!!

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...