Το Ξενοδοχείο Xenios στη Μηλίνα Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ

xeniosΗ μονάδα αποτελείται από 10 διαμερίσματα-Studios και δωμάτια που βρίσκονται στον Α και Β όροφο. Διώροφη οικοδομή μέσα σε ένα κήπο με εσπεριδοειδή και λουλούδια. Αποτελούνται από αυτόνομους χώρους και ανεξάρτητες βεράντες με χαγιάτια που έχουν θέα στον κήπο και την καταπράσινη από τις ελιές πλαγιά του βουνού. Πλημμυρισμένη από την δροσιά των δέντρων και την μουσική των αηδονιών. Απέχει μόλις 50μ από την παραλία και αυτό της δίνει το πλεονέκτημα να είναι πολύ κοντά στην θάλασσα αλλά μακριά από την φασαρία των λουόμενων και της αφόρητης μεσημεριανής-απογευματινής ζέστης (το χωριό έχει δυτικό προσανατολισμό, με συνέπεια πολλές ώρες ήλιο). Αντίθετα όμως χαρίζει αργά το απόγευμα ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, από τα ωραιότερα της Ελλάδος. Επίσης βρίσκεται στο πιο δροσερό τμήμα της Μήλινος, μια και είναι κοντά στη ρεματιά που φέρνει την δροσιά του Αιγαίου πελάγους. Κάθε χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με την απαραίτητη επίπλωση και ιματισμό. Κάθέ χώρος έχει κλιματισμό και τηλεόραση και οι κουζίνες έχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Κάθε χώρος παρέχει στον επισκέπτη μια άνετη, ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα και είναι διαμορφωμένος με αγάπη και πολύ μεράκι, ευπαρουσίαστος, προσδοκώντας να προσφέρει ευχάριστη διαμονή. Υπάρχει βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία-περιοδικά και επιτραπέζια παιχνίδια, στην διάθεση των επισκεπτών. Κάθε διαμέρισμα είναι φτιαγμένο με τρόπο που να επιτρέπει στον κάθε φιλοξενούμενο να είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος χωρίς ενοχλήσεις.
Ο Α όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα 2 δωματίων με μεγάλη εξωτερική βεράντα, από ένα studio και 2 ανεξάρτητα δωμάτια με το ψυγείο τους και κοινόχρηστη κουζίνα. Επίσης κάθε χώρος είναι με εξωτερική βεράντα. Ο Β όροφος επίσης αποτελείται από ένα διαμέρισμα δύο δωματίων, με μεγάλη εξωτερική βεράντα, ένα studio με εξωτερική βεράντα, ένα studio και ένα δωμάτιο με το ψυγείο του, με μεγάλη εσωτερική βεράντα στο μπροστινό μέρος του κτιρίου. Σε κάθε όροφο υπάρχει μικρό σαλονάκι, στον Β όροφο μάλιστα με ιδιαίτερο τεχνικό φωτισμό στην οροφή και κεντρική θέρμανση.
Τηλ.: (+30) 24230 65227, 24210 37690, 24210 47854
web site: www.studiosxenios.grΔείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...