Ξενώνας Αμανίτα στην Τσαγκαράδα Πηλίου & Δημιουργικά Σαββατοκύριακα

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΥΠΟΥ, ΠΗΛΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

amanitaΕξι «Δημιουργικά Σαββατοκύριακα» προτείνει – διοργανώνει ο ξενώνας Αμανίτα στην Τσαγκαράδα του Πηλίου για το διάστημα μεταξύ Καθαράς Δευτέρας και Πάσχα. Συγκεκριμένα, η πρόταση για κάθε Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει περιπάτους στα μονοπάτια του δάσους γύρω από τον ξενώνα, αλλά και πιο μακρινές πεζοπορίες, ακριβώς την περίοδο που ο χειμώνας παραχωρεί τη θέση του στην άνοιξη. Στη διάρκεια των διαδρομών, οι πεζοπόροι θα ανακαλύψουν λουλούδια, μυρωδάτα χόρτα και άγρια βλαστάρια, για να εμπλουτίσουν στη συνέχεια το πρωινό τους με χορτόπιτες, τσουκνιδοπιτάκια, ομελέτα με οβριές και σπαράγγια.

Σημειώστε ημερομηνίες: 
” 6 – 8 Μαρτίου: Από την Τσαγκαράδα στην Νταμούχαρη – Η κλασική διαδρομή. 
” 13 – 15 Μαρτίου: Από την Τσαγκαράδα στην Καραβοστασιά – Ημερα περιβόλια και άγρια θάλασσα. 
” 20 – 22 Μαρτίου: Από τον Μυλοπόταμο στον Λημνιώνα – Συνδέοντας δύο όμορφες παραλίες. 
” 27 – 29 Μαρτίου: Από την Αγία Παρασκευή στους Ταξιάρχες – Ενώνοντας τις δύο μεγάλες συνοικίες της Τσαγκαράδας. 
” 3 – 5 Απριλίου: Από τη Φακίστρα στον Αγιο Αθανάσιο – Οι άγνωστες παραλίες. 
” 10 – 12 Απριλίου: Προς την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου εν Αθω – Διαδρομή στο δάσος πάνω από την Τσαγκαράδα.

«Η προσπάθειά μας είναι η διαμονή στον ξενώνα Αμανίτα να αποτελέσει μια πραγματική ”εμπειρία Πηλίου”», επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες του ξενώνα, εξηγώντας περισσότερο την επιθυμία τους: «Να μην είναι απλώς μια ευκαιρία για γνωριμία με το περιβάλλον, τη θάλασσα ή το δάσος και τη γευστική κουλτούρα του Πηλίου, αλλά ενεργός συμμετοχή σε δραστηριότητες που θα μετεξελιχθούν σε εμπειρίες και συναισθήματα».

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Επιπλέον, ο ξενώνας Αμανίτα διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Περπατώντας στα Μονοπάτια της Τσαγκαράδας». Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι φιλοξενηθούν στον ξενώνα, το διάστημα από 6 Μαρτίου έως 12 Απριλίου 2009, στέλνοντας έως τρεις φωτογραφίες ο καθένας.

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα αποτελούν οι φωτογράφοι Πέτρος Γιαννακούρης,Γιάννης Δρακουλίδης και Ντίνος Χάιδας. Οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο καθιστικό του ξενώνα και στο www.amanita.gr, ενώ οι φιλοξενούμενοι, των οποίων οι φωτογραφίες θα καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις, θα κερδίσουν από μια διήμερη δωρεάν διαμονή.

Περισσότερες πληροφορίες: 
Φιλάρετος Ψημμένος, τηλ.: 24260-49.707Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...