Δωμάτια Κοντορίζος Πορταριά Πήλιο

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟΤα ενοικιαζόμενα δωμάτια Κοντορίζος βρίσκονται στην πανέμορφη Πορταριά στο Πήλιο το βουνό των Κενταύρων. Η εξαιρετική θέση τους με την πολύ όμορφη θέα, η ευκολία πρόσβασης καθώς και το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον τα καθιστούν έναν ιδανικό προορισμό για την διαμονή σας στην περιοχή.
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Κοντορίζος βρίσκονται στο κέντρο της Πορταριάς, δίπλα από το δημοτικό πάρκινγκ και την κεντρική της πλατεία, σε εξαιρετικό σημείο τόσο από άποψης θέσης όσο και από την άποψη της θέας. Στον φιλόξενο χώρο του καθιστικού, την περίοδο του χειμώνα, θα έχετε συντροφιά το τζάκι ώστε το καφεδάκι σας να γίνει πιο απολαυστικό.
Περίοδος λειτουργίας – Κατηγορία
Τα δωμάτια Κοντορίζος είναι ανοικτά όλο το χρόνο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ανήκει στην κατηγορία του ενός κλειδιού.
Τηλ.:0030.24280.99.153
web site: www.kontorizosrooms.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...