Το συγκρότημα κατοικιών “ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ” Κάτω Λεχώνια Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

lehonia enoikiazomena
Το συγκρότημα κατοικιών «ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ», αποτελείται από τρεις υπέροχες μεζονέτες – βίλες, 250 τ.μ. η κάθε μία και βρίσκεται στα Κάτω Λεχώνια του Νομού Μαγνησίας. Σε αυτό τον ζεστό χώρο σας περιμένουμε για να περάσετε εσείς, η οικογένειά σας και η παρέα σας ευχάριστες χειμερινές ή καλοκαιρινές διακοπές. Η κάθε μεζονέτα μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση από 2 μέχρι 8 άτομα.
Πρόκειται για τρεις ξεχωριστές βίλες, διακοσμημένες με μεράκι και καλό γούστο, που προσφέρουν ζεστασιά και άνεση στους επισκέπτες, αλλά και όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού. Όλες οι βίλες έχουν πρόσβαση σε μία κοινόχρηστη καταπράσινη αυλή για να απολαμβάνετε, το πράσινο, την ησυχίας σας και τον καφέ σας, ενώ διαθέτουν και δικές τους αυτόνομες θέσεις πάρκινγκ.
Το συγκρότημα «ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ», βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, το οποίο διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για έναν επισκέπτη (Super Market, παραδοσιακό φούρνο, πρακτορείο τύπου, καφέ, κλπ) και σε πολύ μικρή απόσταση, μόλις 500 μέτρων από την ειδυλλιακή παραλία των Κάτω Λεχωνίων, όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο. Το χωριό διαθέτει ήπιο, ευχάριστο κλίμα όλες τις εποχές του χρόνου, που εξασφαλίζουν ευχάριστες διακοπές .

Το συγκρότημα προσφέρει στους λάτρεις της φύσης, του βουνού και της θάλασσας, μοναδικές στιγμές διαμονής, καθώς το χωρίο απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου και συνδέεται με το Βόλο, μέσω της παραλιακής οδού Βόλου Καλών Νερών. Επίσης απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από την Αγριά με τα παραδοσιακά τσιπουράδικα και τα νυχτερινά παραλιακά bar και μόλις 25 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, στο οποίο μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μπορούν απολαύσουν το σκι.

Είναι το πλέον κατάλληλο χωρίο, για να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για εξορμήσεις στα χωριά του Πηλίου αλλά και για καθημερινές επισκέψεις στην πόλη του Βόλου, για φαγητό, shopping ή νυχτερινή διασκέδαση.

Το μήλο της Έριδος προσφέρει απλόχερα ότι χρειάζεται ο σύγχρονος επισκέπτης που θέλει και ξέρει να περνάει καλά στις διακοπές του.
Τηλ. : 6946180488
web site: www.villa-eridos.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...