Παραδοσιακά καταλύματα Παπουτσή στο Μούρεσι

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ, ΔΙΑΜΟΝΗ

papoutsiΣτα παραδοσιακά καταλύματα Παπουτσή παντρεύεται το παραδοσιακό με το σύγχρονο στυλ, για ανθρώπους που θέλουν το τέλειο σε προσιτές τιμές, και είναι όλο το χρόνο κοντά σας, για ευχάριστες αποδράσεις στο βουνό του Πηλίου και τη θάλασσα του Αιγαίου. Bρίσκονται στην πλατεία του χωριού Μούρεσι. Είναι τρία οικήματα, που ο ιδιοκτήτης αναπαλαίωσε,και αποτελούνται από επτά πολυτελείς σουίτες που προσφέρουν άνεση πολυτέλεια, χαλάρωση και υπέροχη θέα, όλο το χρόνο. Η Θάλεια θα σας καλοδεχθεί και η κοινωνικότητά της θα σας κάνει να νιώσετε τόσο άνετα όσο στο σπίτι σας.
Η οικογένεια Παπουτσή είναι στενά συνδεδεμένη με τον τουρισμό. Από το 1923 οι προηγούμενες γενιές της οικογένειας μετέφεραν επισκέπτες του ανατολικού Πηλίου στην Τσαγκαράδα, τον Αϊ-Γιάννη, και τις υπόλοιπες περιοχές. Αργότερα ο Απόστολος Παπουτσής άνοιξε και διατηρούσε για χρόνια το δικό του εστιατόριο-ψησταριά στο Μούρεσι, που ακόμη θυμούνται οι παλιοί επισκέπτες, ενώ τα τελευταία τριάντα χρόνια διατηρεί με τα ανθοκήπια Παπουτσή. Σχεδόν έναν αιώνα λοιπόν η οικογένεια βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που επισκέπτονται και αγαπούν το Πήλιο. Όσο για σήμερα με το αρχοντικό που έφτιαξε με μεράκι η οικογένεια, προσδοκεί να δώσει στους επισκέπτες της την ευχαρίστηση, του να ζουν στην ομορφιά του χωριού και στην άνεση της σημερινής εποχής. Στη διάθεση των επισκεπτών είναι επίσης το αγρόκτημα της οικογένειας, 50 περίπου στρεμμάτων, για πεζοπορίες, γνωριμία με τη φύση, και ξεκούραση.
Tηλ.: 2426049995
web site:  www.arxontikopapoutsi.grΔείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...