Καταδυτική Εκδρομή το τριήμερο της φετινής Πρωτομαγιάς στο Nότιο Πήλιο

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Ο Σ.Ε.Α. Τηθύς, σε συνεργασία με τους καταδυτικούς συλλόγους:
“Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης” (ΕΑΘ) και “Σύλλογος Καταδύσεων Αναψυχής” Βέροιας (ΣΚΑ),
προσκαλεί τα μέλη του στην Πρώτη Διασυλλογική Καταδυτική Εκδρομή, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο της φετινής Πρωτομαγιάς (ΠΣΚ 1-3 Μαΐου 2009) στο Nότιο Πήλιο (Τρίκερι – Αγ. Κυριακή).

Πολλές είναι οι κοινές δράσεις που οι τρεις Καταδυτικοί Σύλλογοι έχουν μέχρι τώρα φέρει εις πέρας και πολύ περισσότερη είναι η καθημερινή διαδικτυακή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των μελών τους. Ελάχιστοι από εμάς, ωστόσο, είχαμε έως σήμερα την ευκαιρία να βρεθούμε σε μια κοινή παρέα, απολαμβάνοντας την δια ζώσης επαφή, είτε χερσαίως είτε υποβρυχίως.
Αυτός ακριβώς είναι και ο κύριος λόγος διοργάνωσης αυτής της Πρώτης Διασυλλογικής Εκδρομής.

Η τοποθεσία συνάντησης επιλέχτηκε με γνώμονα τόσο τη μέση απόσταση μεταξύ των τριών πόλεων όπου εδρεύουν οι Σύλλογοί μας (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Βέροια), όσο και για την εξαιρετική ομορφιά της πηλιορείτικης χερσονήσου! Όσοι βέβαια έχετε ήδη βρεθεί και βουτήξει στα μέρη εκείνα, δεν χρειάζεστε καθόλου συστάσεις. Οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε απλά να καταδυθείτε σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ελληνικούς βυθούς, πλαισιωμένοι από μια απολαυστική παρέα λιγότερο ή περισσότερο γνωστών, αλλά σίγουρα ΦΙΛΩΝ αυτοδυτών!

Την καταδυτική υποστήριξη της εκδρομής μας έχει αναλάβει το Καταδυτικό Κέντρο Trikeri Diving School (υπεύθυνος Π. Σοφός), που θα καλύψει μέρος του καταδυτικού μας εξοπλισμού αλλά και τις μετακινήσεις μας με σκάφος.

Σε ό,τι αφορά τη διαμονή μας, είμαστε σε συνεννόηση με ξενώνες και camping της περιοχής και μέχρι στιγμής υπολογίζουμε μία τιμή κατ’ άτομο που δε θα ξεπερνάει τα 15-20 ευρώ/ημέρα διαμονής.
Προκειμένου ωστόσο να μπορέσουμε να κλείσουμε εγκαίρως δωμάτια εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές και προϋποθέσεις, είναι σημαντικό να έχουμε την πλήρη λίστα συμμετοχών* όσο το δυνατόν συντομότερα.

Αναμένουμε λοιπόν στο παρόν θέμα τη δήλωση συμμετοχής σας, που να περιλαμβάνει με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ακρίβεια τις εξής πληροφορίες:

– Αριθμός ατόμων
– Αριθμός διανυκτερεύσεων
– Επιθυμητός αριθμός καταδύσεων με σκάφος
– Καταδυτικός εξοπλισμός που θα χρειαστείτε**

Σας περιμένουμε όλους στην Πρώτη Διασυλλογική μας Συνάντηση για τον εορτασμό μια ξεχωριστής, ολότελα Μπλε Πρωτομαγιάς!

* Η εκδρομή απευθύνεται μόνο στα μέλη του συλλόγου μας και τους συνοδούς τους.
** Σε περίπτωση που μαζευτεί μεγάλος αριθμός συμμετοχών και ξεπεράσουμε το δυναμικό του Trikeri Diving School, ενδέχεται να χρειαστεί να εξοπλιστούμε εκ των προτέρων από τα ΚΚ της περιοχής μας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, δηλώστε τις ανάγκες σας σε καταδυτικά υλικά και θα το διευθετήσουμε όταν γνωρίζουμε ακριβώς την κατάσταση.

__________________________________________________ ____
Το πρόγραμμα του τριημέρου

Παρασκευή 1/5

Πρωί:
Διπλή Βουτιά με Σκάφος από Αγ. Κυριακή*.
Συγκέντρωση 09:30 στο καταδυτικό Trikeri Diving School
Αναχώρηση 10:00
(η Αγία Κυριακή απέχει περίπου μισή ώρα με αυτοκίνητο από τη Μηλίνα)

Μεσημέρι:
Συμπόσιο (τουρκιστί: Τσιμπούσι) με τους Τρικεριώτες Σφουγγαράδες σε ταβέρνα της Αγίας Κυριακής (ώρα κατά προσέγγιση 16:30)

Βράδυ:
Ελεύθερο για αυτοσχεδιασμούς!

Σάββατο 2/5

Πρωί:
Διπλή Βουτιά με Σκάφος από Αγ. Κυριακή*.
Συγκέντρωση 09:30 στο καταδυτικό Trikeri Diving School
Αναχώρηση 10:00
(η Αγία Κυριακή απέχει περίπου μισή ώρα με αυτοκίνητο από τη Μηλίνα)

Μεσημέρι:
Διασυλλογικό Συμπόσιο σε ταβέρνα στο γραφικό Τρίκερι (ώρα κατά προσέγγιση 16:30)

Απόγευμα:
Διασυλλογική Εκδήλωση στο Γυμνάσιο Τρίκερι

  • 20.00. “Dive Mode” (Βασίλης Κουντούρης, Κώστας Μπώκος, μουσική Τάνια Γιαννούλη). Μια VideoArt εκδοχή μιας κατάδυσης στο Πηγάδι Βουλιαγμένης, διάρκειας 10 λεπτών.
  • 20:15. «Κρατώντας ένα DC μακριά από DCS» (επανάληψη). Εισαγωγή στην λειτουργία και ορθή χρήση των Dive Computers, εισηγητής Γιώργος Καμαρινός

Βράδυ:
Ελεύθερο για αυτοσχεδιασμούς!

Κυριακή 3/5

Χαλλλλλαρά και light!!!
+
Μουσικοχορευτικό δρώμενο από το ΔΣ του ΣΕΑ Τηθύς

* Σχετικά με την οργάνωση των βουτιών με σκάφος:

– Οσοι έχουν προγραμματίσει να βουτήξουν την Παρασκευή θα πρέπει να παραδώσουν τον εξοπλισμό τους στον Πάρη Σοφό το προηγούμενο απόγευμα. Ο Πάρης θα έρθει την Πέμπτη το απόγευμα στη Μηλίνα με δικό του μέσο για να συγκεντρώσει τα πράγματά μας και να τα μεταφέρει στην Αγ. Κυριακή ώστε να είναι έτοιμα το επόμενο πρωί.

– Ομοίως για τη βουτιά του Σαββάτου, ο εξοπλισμός μας θα πρέπει να έχει παραδοθεί από την Παρασκευή.

– Όσοι θα βουτήξουν με σκάφος ή θα χρειαστούν οποιοδήποτε κομμάτι εξοπλισμού από το Trikeri Diving School, θα πρέπει να έχουν μαζί την καταδυτική τους ταυτότητα.

– Στο συνημμένο excel θα βρείτε τη λίστα συμμετοχής για τις βουτιές με σκάφος, όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση/αλλαγή/διόρθωση επικοινωνήστε με τα μέλη ΔΣ των Συλλόγων.
πηγή: www.scubadive.gr


Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...