Ξενοδοχείο Αίολος στο Χορευτό Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ, ΔΙΑΜΟΝΗ
hot_nightΚτίστηκε το 1989 από τον αρχιτέκτονα – ιδιοκτήτη του στη θέση ενός παλαιού ελαιοτριβείου της οικογένειας, σε κεντρικό σημείο του Χορευτού, 20 μέτρα από τη θάλασσα.
Η αρχική φιλοσοφία η οποία και επικράτησε στο σχεδιασμό του συγκροτήματος ήταν να κατασκευασθούν κατοικίες 2-5 ατόμων απλές, λειτουργικές, άρτιες αισθητικά που θα πρόσφεραν στον επισκέπτη την αίσθηση ότι δεν βρίσκεται σε κλασσικό ξενοδοχείο αλλά σε ένα χώρο οικείο, φιλόξενο, φτιαγμένο με ιδιαίτερη αισθητική.
Στον ίδιο αυτό χώρο βρίσκεται και η κατοικία των ιδιοκτητών. Ο Αίολος δεν είναι ένα ενιαίο κτίσμα, αλλά αποτελείται από 7 κτίρια διάσπαρτα μέσα σε ένα κήπο 8 στρεμμάτων και 3 μικρών ανεξάρτητων σπιτιών, απομονωμένων από τις υπόλοιπες κατοικίες.
Αν και το συγκρότημα βρίσκεται στο κέντρο του Χορευτού, ο ψηλός πέτρινος τοίχος που προϋπήρχε, διατηρήθηκε διμιουργώντας στους ενοίκους την αίσθηση της απόλυτης ιδιοτηκότητας.
Φθάνοντας στην είσοδο του συγκροτήματος συναντάμε την υποδοχή, εκεί που παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την άνετη διαμονή και εξυπηρέτηση του επισκέπτη. Στο ίδιο επίπεδο, βρίσκεται η πισίνα του συγκροτήματος (6Χ12) καθώς και το μπαρ όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του όλες τις ώρες. Περνώντας στο εσωτερικό του συγκροτήματος και ανεβαίνοντας στα διάφορα επίπεδα, συναντάμε τις ανεξάρτητες εισόδους των κατοικιών.
Υπάρχουν τρεις τύποι σπιτιών:
STUDIO
Μπορούν να φιλοξενηθούν 2-3 άτομα.
Πρόκειται για ενιαίο χώρο 25 τετραγωνικών μέτρων με γωνια ύπνου, μικρό καθιστικό και κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό.
ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Χωρητικότητας 2-4 ατόμων, 45 τετραγωνικών μέτρων περίπου.
Αποτελείται από δύο χώρους, ένα ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο και ένα καθιστικό με γωνιά κουζίνας.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΠΙΤΙ
Πρόκειται για τρείς μικρές κατοικίες 33-45 τετραγωνικών μέτρων, χωρητικότητας 2-4 ατόμων, με δύο ανεξάρτητους χώρους και πλήρη εξοπλισμό.
Βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο του συγκροτήματος και απευθύνονται κυρίως σε όσους επιθυμούν την αίσθηση τη απόλυτης ηρεμίας μέσα σε ένα αδιαμόρφωτο φυσικό περιβάλλον.
Όλες οι κατοικίες διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στην θάλασσα ή στον κήπο, θέρμανση, μερικό κλιματισμό, TV και τηλέφωνο.
Το τζάκι συμπληρώνει την εικόνα του καθε σπιτιού εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα θαλπωρή στους χειμερινούς ενοίκους.
Η προσωπική σχεδιαστική αντίληψη των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, προσδίδει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο συγκρότημα και ξεχωριστή διάθεση στους επισκέπτες που το επιλέγουν.
τηλ.: 2426022910 & 2426023550
web site: www.aeolos.com.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

One Response to “Ξενοδοχείο Αίολος στο Χορευτό Πηλίου”

 1. Peter Nikolettos says:

  Hello,

  I had a problem reserving on-line.I will be calling you tomorrow. I would like to reserve the std apartment.

  Best regards,

  Peter Nikolettos

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

  Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

  View Results

  Loading ... Loading ...