Ξενώνες Μούσες και Ζίνα Άγιος Δημήτριος Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ, ΔΙΑΜΟΝΗ
Στο μαγευτικό βουνό του Πηλίου στη Μαγνησία, στην ανατολική πλευρά του που βλέπει στο Αιγαίο, δύο ζεστοί ξενώνες Μούσες και Ζίνα, πνιγμένοι στο πράσινο και στα λουλούδια, είναι έτοιμοι να σας φιλοξενήσουν προσφέροντας σας μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες στιγμές ανάπαυσης, ηρεμίας και χαλάρωσης.

ΞΕΝΩΝΑΣ ΜΟΥΣΕΣ
Τα δωμάτια διακοσμημένα παραδοσιακά, διαθέτουν κεντρική θέρμανση, τζάκι (μερικά), τηλεόραση, NOVA, Parking.
Μακριά από το άγχος και τους θορύβους της πόλης, υπολαμβάνεται το πλούσιο πρωινό της Πέπης με σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες, ενώ ο Πασχάλης σας σερβίρει τους νόστιμους μεζέδες, τα λαχταριστά ψητά και τα μοναδικά μαγειρευτά της κουζίνας του, πάντα με λάδι, κρασί και τσικουδιά της Πατρίδας του της Κρήτης. Εδώ η έκφραση «σπιτική κουζίνα» βρίσκει το πραγματικό της νόημα.
Σεβόμενοι την πλούσια παράδοση και το προικισμένο περιβάλλον της περιοχής φροντίζουμε, ώστε να νιώσετε φιλοξενούμενοι και όχι πελάτες.

Τηλ.: 24260 31530

web site: muses.agiosdimitrios.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: ,

One Response to “Ξενώνες Μούσες και Ζίνα Άγιος Δημήτριος Πηλίου”

  1. Κωνσταντίνος Ντούγκας says:

    Παρακαλώ όπως αφαιρέσετε το όνομα “Ζίνα” από την επιχείρηση με την επωνυμία “Ξενώνες Μούσες και Ζίνα Άγιος Δημήτριος Πηλίου” καθόσον η επιχείρηση Ζίνα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση εδώ και 2 χρόνια. Επίσης παρακαλώ να αφαιρεθεί από την ίδια καταχώρηση και όλο το σχετικό υλικό το οποίο παραπέμπει στον ξενώνα Ζίνα όπως η φωτό (http://www.visit-pilio.gr/wp-content/uploads/2008/12/muses_zina.jpg) και όλη η σχετική παράγραφος κειμένου που αναφέρεται στον ξενώνα Ζίνα. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Βαλτσιώτη Ζίνα στο τηλ. 2421088265 για πληροφορίες σχετικά με τον ξενώνα Ζίνα.

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...