Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αλβιών στην Πορταριά Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Η Πορταριά είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά τόσο του Πηλίου όσο και της Ελλάδας. Στην πλατεία του χωριού θα βρείτε τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αλβιών, που βρίσκονται σε ένα όμορφο παραδοσιακό κτίριο και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.
Όλα τα δωμάτια είναι λειτουργικά, έχουν όμορφη διακόσμηση με παραδοσιακές πινελιές και προσφέρονται ιδανικά για ευχάριστη και άνετη διαμονή. Διαθέτουν κεντρική θέρμανση, ατομικό μπάνιο, τηλεόραση και όμορφο περιβάλλον για ξεκούραση και χαλάρωση. Κάποια από τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι που προσφέρει θέα στην πλατεία της Πορταριάς, δίνοντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε τη γραφική εικόνα του χωριού. Διατίθενται δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, ώστε αν ταξιδεύετε με οικογένεια ή φίλους να εξυπηρετηθείτε αναλόγως. Το σέρβις είναι άψογο και επικρατεί φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα, κάνοντας τις διακοπές σας ευχάριστες και γεμάτες Πήλιο.
Καθώς η Πορταριά έχει εύκολη πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο αλλά και τα αξιοθέατα του Πηλίου, τα Δωμάτια Αλβιών αποτελούν την ιδανική βάση διαμονής για τις διακοπές σας στο Πήλιο, χειμώνα και καλοκαίρι.
Τηλ: ( + 30 ) 24280 90021
web site: www.alvionpelion.comΔείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...