Το ξακουστό βουνό του Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΠΗΛΙΟ

Το ξακουστό βουνό του Πηλίου, είναι μία από τις πιο θελκτικές και ξεχωριστές τοποθεσίες της Ελλάδας. Στο Πήλιο συμπυκνώνετε η φυσική Ελληνική ομορφιά. Το μεγαλοπρεπές βουνό συναντά και καθρεφτίζεται στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους και του Παγασητικού κόλπου.
Διάσπαρτα ολόγυρα, βρίσκονται τα χωριά του, μικρά και μεγάλα, ορεινά και παραθαλάσσια, όλα γραφικά και πανέμορφα και όλα με μεγάλο μερίδιο στην ιστορία του Πηλίου, συμπληρώνουν απόλυτα αυτό το μωσαϊκό χρωμάτων και πολιτισμών. Ο συνδυασμός ορεινών και παραθαλάσσιων τοπίων, κάνουν το Πήλιο να φαντάζει ως την ιδανική λύση, για διακοπές τόσο τους χειμερινούς μήνες, όσο και τους καλοκαιρινούς. Χειμωνιάτικα παραμύθια στα μονοπάτια, χρώματα της άνοιξης στους απέραντους ελαιώνες, φθινοπωρινό παιχνίδι στα δάση της οξιάς, καλοκαιρινή κρυστάλλινη διαύγεια των νερών στις παραδεισένιες αμμουδιές του Πηλίου. Το Πήλιο, με τα 24 χωριά του, είναι ο καλύτερος προορισμός του νομού Μαγνησίας για χειμερινές εξορμήσεις: πεζοπορίες, ποδηλασία και φυσικά σκι με… θέα τη θάλασσα. Μια θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που δίχως άλλο είναι και το μεγάλο ατού αυτού του βουνού. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, ούτε οι διαδρομές που θα ακολουθήσετε πηγαίνοντας από το ένα χωριό στο άλλο ούτε και τα ίδια τα γραφικά χωριά του, με υπέροχα αρχοντικά του προηγούμενου και του προ-προηγούμενου αιώνα και όλη την αισθητική που «αρμόζει» στον ορεινό χαρακτήρα τους. Επιπλέον, η γεωγραφική του θέση, στο κέντρο σχεδόν της χώρας, με σύντομη πρόσβαση από τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, ευνοεί τις αποδράσεις από την καθημερινότητα, όχι μόνο για μεγάλα χρονικά διαστήματα αλλά και για σαββατοκύριακα.


Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...