Το Αρχοντικό Χελιδονάκια στις Πινακάτες Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

xelidonakia_pinakatesΤο Αρχοντικό Χελιδονάκια χτίστηκε το 1847 με τα χρήματα ενός Έλληνα εμπόρου, ονόματι Βέργος ο οποίος όπως πολλοί Έλληνες εκείνη την εποχή ζούσε και έκανε την περιουσία του στην Αίγυπτο. Το 2002 το αρχοντικό αγοράστηκε από τη Βελγική οικογένεια Ρεντερς – Λιεκενς οι οποίοι άρχισαν την ανακαίνιση. Το εξωτερικό του κτιρίου αποκαταστάθηκε στην αρχική του κατάσταση ενώ το εσωτερικό του διαμορφώθηκε σε υπνοδωμάτια και αίθουσα πρωινού, συνδυάζοντας τα τυπικά χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής του Πηλίου με τις απαιτήσεις των συγχρόνων ανέσεων. Δίπλα στον ξενώνα βρίσκεται το παράσπιτο που μετατράπηκε σε αίθουσα πρωινού. Τα βράδια μπορείτε να κάθεστε δίπλα στο τζάκι απολαμβάνοντας το κρασί η το τσίπουρο σας. Επί πλέον ένα νέο παράσπιτο αποτελείται από 2 σουίτες με τζάκι. Το κεντρικό κτίριο απαρτίζεται από 7 δωμάτια, αίθουσα υποδοχής και μια ευρύχωρη σάλα στον τελευταίο όροφο όπου παραδοσιακά ήταν το καλύτερο δωμάτιο.
Τηλ.: 24230 86920, 6976215187
web site : www.pinakates.com


Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

One Response to “Το Αρχοντικό Χελιδονάκια στις Πινακάτες Πηλίου”

  1. Georgia Lena says:

    ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΡΆΤΗΣΗ ΓΙΑ ΈΝΑ ΔΊΚΛΙΝΟ ΑΠΌ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ. ΣΎΝΟΛΟ 4 ΝΥΧΤΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ.

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...