Το αρχοντικό Σακαλή στις Πινακάτες Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟΤο αρχοντικό Σακαλή βρίσκεται σ΄ ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό παραδοσιακό πηλιορείτικο χωριό, τις Πινακάτες. Χτισμένο κοντά στην πλατεία του χωριού, προσφέρει στους επισκέπτες του την πιο όμορφη εικόνα του Παγασητικού, σε συνδυασμό μ΄ ένα καταπράσινο τοπίο. Το αρχοντικό χτίστηκε τον 18ο αιώνα, ακολουθώντας την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, δηλαδή, πέτρα, ξύλο και το “σαχνισί”. Oι σημερινοί ιδιοκτήτες του, με ιδιαίτερο σεβασμό στο παλαιό οικοδόμημα, το αναπαλαίωσαν και πρόσθεσαν ένα δεύτερο πέτρινο κτίριο, το “παράσπιτο”. Στην αυλή, τα νερά της θερμαινόμενης πισίνας νομίζεις πως αποτελούν προέκταση της θάλασσας του Παγασητικού που απλώνεται μπροστά μας, και τα παλαιά χαλάσματα που μισοκρύβονται κάτω από τις πυκνές φυλλωσιές που προσφέρουν οι μουριές, έχουν διαμορφωθεί σε φουρναριό και Β.Β.Q. Στο παράσπιτο, η αίθουσα του πρωινού και ο οντάς με τα τζάκια τους, χώροι με ζεστή ατμόσφαιρα για να απολαύσουν οι επισκέπτες σπιτικές πίτες, μαρμελάδες και άλλα χειροποίητα εδέσματα ή περίφημα γλυκά του κουταλιού. Το αρχοντικό Σακαλή αποτελεί τον πιο ιδανικό χώρο φιλοξενίας. Οι δορυφόροι του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, του Δία, έδωσαν τα ονόματά τους στα δωμάτια και στους χώρους του αρχοντικού. Στο κτίριο του αρχοντικού βρίσκεται ο χώρος υποδοχής και τα 8 άνετα δωμάτια – 4 δίκλινα (τα 3 έχουν τη δυνατότητα μετατροπής σε τρίκλινα), 3 Deluxe και 1 σουίτα.
Δίνοντας έμφαση στη φινέτσα και την διακριτική πολυτέλεια, όλα τα δωμάτια εξοπλίστηκαν με το δικό τους ύφος, αυθεντικά έπιπλα εποχής, αντίκες, παλαιά φωτιστικά, χειροποίητα χαλιά, υπέροχα υφάσματα και κεντημένο πολυτελή ιματισμό.
Τα κρεβάτια είναι εφοδιασμένα με ανατομικά στρώματα και ανωστρώματα της COCOMAT, φτιαγμένα από φυσικά υλικά, ενώ στα μπάνια θα βρείτε για τη σωματική σας φροντίδα προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ, παρασκευασμένα από βότανα και βιολογικά υλικά.
Τηλ.: 24230 86560 – 1 210 9657584, 6932 429150
web site: www.sakalihotel.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

One Response to “Το αρχοντικό Σακαλή στις Πινακάτες Πηλίου”

  1. marilta lambadariou says:

    steilte mou eurobank gia prokatavoli

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...