Το Αρχοντικό Καραγιαννοπούλου στη Βυζίτσα Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Στο πανέμορφο χωριό του Πηλίου την Βυζίτσα θα βρείτε το Παραδοσιακό Αρχοντικό Καραγιαννοπούλου. Το Αρχοντικό Καραγιαννοπούλου λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και σε όλο αυτό το διάστημα προσέφερε διαμονή ποιότητας σε χιλιάδες επισκέπτες της Βυζίτσας και του Πηλίου, ξεχωρίζοντας για την παραδοσιακή Πηλιορείτικη ατμόσφαιρα, την ζεστασιά και άνεση των χώρων του καθώς και για το φιλικό και άψογο σέρβις που προσφέρεται από το προσωπικό του Αρχοντικού. Έχει κτιστεί το 1791 και έχει διατηρήσει τον αυθεντικό χαρακτήρα και την Πηλιορείτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική στους εξωτερικούς αλλά και στους εσωτερικούς του χώρους. Το 1976 χαρακτηρίστηκε από την Β. Εφορία Νεωτέρων Αρχαιοτήτων ως “διατηρητέο” λόγω της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού του. Προσφέρει ανέσεις και comforts της σύγχρονης ξενοδοχειακής φιλοξενίας, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη προσθέτοντας μια αυθεντική νότα Πηλιορείτικης φιλοξενίας και ζεστασιάς.
Οι χώροι του Αρχοντικού είναι επιμελώς διακοσμημένοι με παραδοσιακά Πηλιορείτικα έπιπλα και αντίκες που προσδίδουν στον χώρο αρχοντική και όμορφη ατμόσφαιρα. Ο χώρος του πρωινού είναι πολύ όμορφα διαμορφωμένος ώστε οι επισκέπτες μας να ξεκινούν την μέρα τους όμορφα απολαμβάνοντας τον πρωινό καφέ τους και οργανώνοντας την μέρα των διακοπών τους. Το προσωπικό του αρχοντικού είναι άριστα εκπαιδευμένο και με πολύ διακριτικότητα και φιλική διάθεση θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και θα κάνει την διαμονή σας ξένοιαστη και άνετη.
Όλα τα δωμάτια του Αρχοντικού Καραγιαννοπούλου είναι διακοσμημένα με Παραδοσιακό Πηλιορείτικο χαρακτήρα ταυτόχρονα όμως είναι λειτουργικά και άνετα. Όλα διαθέτουν ατομικό μπάνιο, κεντρική θέρμανση, TV και τηλέφωνο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μίνι ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν ασύρματο internet.
Tηλ: ( +30 ) 24230 86717
web site: www.karagiannopoulou.com


Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...