Πώς θα πάτε στο Κεραµίδι Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΠΩΣ ΠΑΩ

Από την Αθήνα για το Βόλο θα διανύσετε 320 χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 235 χλμ. Από το Βόλο να υπολογίζετε μέχρι το Κεραμίδι 40 χλμ. και μέχρι το Βένετο 50 χλμ. Αν έρχεστε από τη Λάρισα, μπορείτε να ακολου θήσετε την παραλιακή διαδρομή μέσω Πολυδενδρίου και Σκλήθρου και να βγείτε στο Κεραμίδι (τα τελευταία 12 χλμ. είναι χωματόδρομος). Πρατήρια βενζίνης λειτουργούν στα Κανάλια.

Αναλυτικότερα:
Από Βόλο, ο επισκέπτης μπορεί να ακολουθήσει τον επαρχιακό δρόμο μέσω Ν.Ιωνίας, Μελισσάτικων, Γλαφυρών, Κερασιάς και Καναλίων (με αρκετές στροφές), ή να πάρει την έξοδο της πόλης προς την εθνική οδό και πριν φτάσει στον κόμβο του Βελεστίνου να στρίψει δεξιά προς Κανάλια (παραπλεύρως της λίμνης Κάρλας). Μετά τα Κανάλια ακολουθεί ορεινή διαδρομή σε φιδωτό αλλά άνετο δρόμο μέσα από ένα υπέροχο δάσος με βελανιδιές. Η συνολική απόσταση από Βόλο είναι περίπου 50 χλμ.
Από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, ο επισκέπτης που κινείται στην εθνική οδό θα πρέπει, αφού προσεγγίσει τον κόμβο του Βελεστίνου, να πάρει την έξοδο προς Βόλο και πολύ σύντομα να στρίψει προς Κανάλια, ακολουθώντας τις οδηγίες της προηγούμενης περιγραφής.
Από Λάρισα, ο επισκέπτης μπορεί να κινηθεί μέσω της εθνικής οδού προς Βόλο και να ακολουθήσει τις οδηγίες παραπάνω ή μέσω Αγιάς, Αγιόκαμπου, Πολυδενδρίου και Σκλήθρου. Η διαδρομή μετά το Σκλήθρο (περίπου 13 χλμ.) είναι χωμάτινη και σε όχι πολύ καλή κατάσταση.

Χρήσιμα τηλέφωνα 


● Τροχαία Βόλου, τηλ.: 24210-76.968.
● Κοινότητα Κεραμιδιού, τηλ.: 24280-73.752.

πηγή: Κοινότητα Κεραμιδίου


Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...