Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Αλθέα στην Πορταριά

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Το “Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Αλθέα” έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και όλοι οι χώροι του είναι πολύ όμορφα διακοσμημένοι, αποπνέοντας αυθεντική πηλιορείτικη ατμόσφαιρα, που ταυτόχρονα είναι ζεστή και φιλόξενη. Η άνεση και η απόλυτη απόλαυση των επισκεπτών, είναι ο πρωταρχικός στόχος των ιδιοκτητών, για αυτό και παρέχουν άψογο σέρβις και πολλές ευκολίες που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας. Κάθε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, έχει διακοσμηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αποπνέει μια νότα πολυτέλειας και ταυτόχρονα να προσφέρει άνεση και ζεστασιά.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και μπαλκόνι που προσφέρει υπέροχη θεά στη γύρω περιοχή. Επίσης το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του, τη δυνατότητα για υδρομασάζ. Είμαστε σίγουροι ότι η διαμονή σας στα δωμάτια του θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας στην Πορταριά.
Τηλ: ( + 30 ) 24280 99308, 24280 99818, 24210 23334
web site: www.altheapelion.com


Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...