Παραδοσιακό Αρχοντικό «Πάντου» στην Πορταριά

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Το Αρχοντικό «Πάντου», στην Πορταριά Πηλίου (Πήλιο), χρονολογείται από τον 19ο αιώνα και είναι στην ιδιοκτησία της Οικογένειας Πάντου. Η αρχιτεκτονική του είναι επηρεασμένη από τους Αιγυπτίους της εποχής μαρτυρώντας σημαντικά ιστορικά γεγονότα των καιρών του. Σήμερα ανακαινισμένο πλήρως, προστέθηκαν όλες οι ανέσεις που κάνουν την διαμονή σε αυτό, ένα ξένοιαστο ταξίδι από την παράδοση του παρελθόντος έως την πολυτέλεια του σήμερα. Στο κυρίως κτίριο του ξενώνα λειτουργούν χώρος υποδοχής, σαλόνι ως αίθουσα πρωινού, 5 δίκλινα δωμάτια καθώς και μία σουίτα με δυνατότητα φιλοξενίας 4 ατόμων. Σε διπλανό χώρο υπάρχει ανεξάρτητο οίκημα με μικρή σοφίτα, ιδανικό για όσους επιθυμούν πιο ιδιωτικές και ήσυχες στιγμές.
Σε όλα τα δωμάτια το τζάκι είναι σημείο αναφοράς στο χώρο, πάντα έτοιμο να «κάψει» τις σκοτούρες και την κούραση της πόλης.
Με έπιπλα και ύφος που σέβονται το χώρο, κάθε δωμάτιο μαγνητίζει το βλέμμα με τα ιδιαίτερά του χαρακτηριστικά και την καλαίσθητη προσέγγιση. Την άνεση συμπληρώνουν η τηλεόραση, το mini ψυγείο, το τηλέφωνο με γραμμή για διαδίκτυο, το υδρομασάζ καθώς και η άμεση ανταπόκρισή μας στις επιθυμίες σας (πρωινό στο δωμάτιο, καφές, ποτό, κρύο πιάτο, κ.α.)
Το πάρκινγκ του ξενώνα μπορεί να φιλοξενήσει το αυτοκίνητό σας με απόλυτη ασφάλεια, αφού βρίσκεται εντός των χώρων του οικοπέδου, με πόρτα, που κατά τη διάρκεια της νύχτας ασφαλίζει.
τηλ. 24218099967, κιν. 6976999290, κιν. 6976999291
web site: www.archpantou.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...