Παραδοσιακή οικία Μανόλιες στο Μούρεσι Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ, ΔΙΑΜΟΝΗ

manolies pelion

Η παραδοσιακή οικία Μανόλιες αποτελεί ένα ιδιαίτερο τύπο καταλύματος . Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του, η εκπληκτική τοποθεσία του, η επίπλωση του αλλά συνάμα ο φιλικός και οικογενειακός χαρακτήρας που αποπνέουν, δημιουργούν ένα μείγμα χαλάρωσης ,άνεσης και απέριττης πολυτέλειας που άμεσα εισπράττεται από τους επισκέπτες. Η οικία χτίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεφεύγει από τα καθιερωμένα πρότυπα ξενώνων και ξενοδοχείων και να πλησιάζει όσο γίνεται πιο κοντά την τελευταία τάση της φιλοξενίας που έχει να κάνει με καταλύματα που θυμίζουν όλο και περισσότερο πραγματικές εξοχικές οικίες που σε συνδυασμό με την φιλικότατα των ιδιοκτητών να επιτρέπει στο επισκέπτη άμεσα να αισθάνεται άνετα και οικία με τον χώρο.
Τηλ.:24210 29712
web site: www.manolies.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

One Response to “Παραδοσιακή οικία Μανόλιες στο Μούρεσι Πηλίου”

  1. ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΑΝΟΥ says:

    Είμαστε 4μελής οικογένεια (2 ενήλικες και 2 έφηβοι)και ενδιαφερόμαστε για το χρονικό διάστημα μεταξύ 18/8 μέχρι 24/8/13. Παρακαλώ πολύ όπως με ενημερώστε για τυχόν διαθεσιμότητα και για το κόστος.
    Σας ευχαριστώ τηλ. 6948520141

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...