Ξενώνας Θέασις στην Πορταριά Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
Είναι χτισμένο στην ψηλότερη πλάγια της Πορταριάς μέσα σε παρθένα φύση και προσφέρει μια υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα. «ΘΕΑΣΙΣ» είναι το αποκορύφωμα της θέας και ο ξενώνας βρίσκεται εκεί, στην ψηλότερη πλαγιά της Πορταριάς για να προσφέρει ένα τοπίο μαγευτικό, όμοιο με ζωγραφιά. Ολόκληρος ο Παγασητικός κόλπος απλώνεται μπροστά στα πόδια του επισκέπτη, την ίδια στιγμή που ακριβώς δίπλα του και γύρω του ζει και αισθάνεται την αγκαλιά του Πηλίου στην πιο παρθένα μορφή της. Και όλα αυτά μόλις 10 λεπτά περιπάτου από την κεντρική πλατεία του χωριού. Κοσμοπολίτικη Πορταριά μπροστά, ανέγγιχτη φύση πίσω λοιπόν.
Το όνειρο όμως δεν σταματάει εδώ. Για την ακρίβεια, μόλις έχει ξεκινήσει. Το εσωτερικό του ξενώνα αποτελεί φυσική συνέχεια του τόπου που τον περιβάλλει και είναι εφάμιλλης ομορφιάς. Η μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το γούστο και το μεράκι, φωνάζουν από κάθε γωνία και κερδίζουν αμέσως τον επισκέπτη, αφήνοντας αυτό το αίσθημα της γλυκιάς σπιτικής θαλπωρής να τον γεμίζει.
Η παράδοση και το μεράκι του ξενώνα, δεν αφήνουν πίσω τους κανένα περιθώριο για συμβιβασμούς, στο επίπεδο της άνεσης και της φιλοξενίας που προσφέρεται. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες και περιλαμβάνουν στα τρία επίπεδα του ξενώνα μας: 4 αυτόνομα δωμάτια με μοναδική θέα, τραπεζαρία-καθιστικό και ένα μεγάλο, ζεστό και ξεχωριστό σαλόνι στον επάνω όροφο, με μία θέα που κόβει την ανάσα.
Tηλ.: 2428099820, 6974335336
web site: www.theasis-pelion.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...