Ξενώνας Αγγελική στην Τσαγκαράδα Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ, ΔΙΑΜΟΝΗ



Η Τσαγκαράδα αποτελείται από τέσσερις συνοικίες και έχει άρτια τουριστική υποδομή με εγκαταστάσεις που εναρμονίζονται απόλυτα με την αισθητική του τοπίου και ενδείκνυται για υψηλής στάθμης τουρισμό. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά, κάτω από τους ίσκιους αιωνόβιων πλάτανων και θέα το απέραντο γαλάζιο σας περιμένει παραδοσιακός Ξενώνας Αγγελική. Ο Ξενώνας είναι χτισμένος στο υψηλότερο σημείο του χωριού, μέσα στο δάσος και έχει μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Αποτελείται από 3 πολυτελείς σουίτες και 2 άνετα δωμάτια. Οι σουίτες περιλαμβάνουν πετρόχτιστο τζάκι, καθιστικό υδρομασάζ και το ιδιωτικό τους μπαλκόνι. Τόσο οι σουίτες όσο και τα δωμάτια έχουν τη δική τους τηλεόραση, air-condition, κεντρική θέρμανση, υδρομασάζ,σεσουάρ, πρόσβαση στο internet, για μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή. Για τους λάτρεις της φύσης υπάρχει η δυνατότητα πεζοπορίας στο κοντινό δάσος καθώς και διαδρομές με 4χ4. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε τις γνωστές και όμορφες παραλίες, όπως ο Μυλοπόταμος, η Φακίστρα, η Νταμαίχαρη, ο Αγ/Ιωάννης και πολλές άλλες.
Τηλ.:24260-49120
web site: www.angeliki-pilio.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

6 Responses to “Ξενώνας Αγγελική στην Τσαγκαράδα Πηλίου”

  1. Κώστας Δαβίδ says:

    Κάναμε κράτηση στο συγκεκριμένο ξενώνα δίνοντας προκαταβολή 150€ (που ισοδυναμούσε με 4 περίπου διανυκτερεύσεις από τις 7 της κράτησης). Οι παροχές που μας υποσχέθηκε και τηλεφωνικά η ιδιοκτήτρια ήταν μεταξύ άλλων: σύνδεση internet στο δωμάτιο, τηλέφωνο, air condition και πάρκιν.

    1) Φτάσαμε στον ξενώνα και διαπιστώσαμε ότι το πάρκιν ήταν ανύπαρκτο και αναγκαστήκαμε να παρκάρουμε σε μια γωνία σχεδόν πάνω στη στροφή.

    2) Οδηγηθήκαμε στο δωμάτιο, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες μιας και ήταν ιδιαίτερα μικρό (ίσα ίσα χωρούσε το κρεβάτι και 1 κομοδίνο) και δεν είχε μπαλκόνι παρά μόνο ένα παράθυρο το οποίο “έβλεπε” στη σκάλα με αποτέλεσμα όποιος ανεβαίνει να μπορεί να βλέπει μέσα στο δωμάτιο.

    3) Ο ηλεκτρικός πίνακας εντός του δωματίου “σφύριζε” έντονα με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να διαμαρτυρηθούμε άμεσα στην ιδιοκτήτρια και να μας υποσχεθεί ότι ο ηλεκτρολόγος θα έρθει είτε την ίδια μέρα είτε την επόμενη.

    4) Όταν ζητήσαμε το τηλεχειριστήριο του air condition η απάντηση ήταν ότι οι προηγούμενοι από εμάς το είχαν πάρει μαζί τους! Δεν έγινε καμία ενέργεια να αποκατασταθεί αυτή η “έλλειψη” αν και ήταν μέσα Αυγούστου με πολλή ζέστη και δεδομένου ότι το παράθυρο έπρεπε να είναι κλειστό (αφού ήταν πολύ άβολο να μας κοιτάζει ο καθένας περνώντας από τη σκάλα) το aircondition ήταν απαραίτητο.

    5) Τηλέφωνο στο δωμάτιο δεν υπήρχε…

    6) Internet στο δωμάτιο δεν υπήρχε και η απάντηση ήταν ότι πιάνει μόνο κάτω στην αυλή.

    Αφού πήγαμε για ένα μπάνιο στην παραλία του Μυλοπόταμου, γυρίζοντας ενημερωθήκαμε ότι ο ηλεκτρολόγος τελικά θα ερχόταν την επόμενη ημέρα. Το βράδυ ήταν αφόρητο μιας και επικρατούσε υπερβολική ζέστη στο μη αεριζόμενο χωρίς κλιματισμό δωμάτιο και ο ηλεκτρικός πίνακας “τσίριζε” σε βαθμό που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε.

    Επειδή τίποτα δεν προέδιδε σωστή εξυπηρέτηση προς τον πελάτη αναγκαστήκαμε να καλέσουμε την ιδιοκτήτρια στο κινητό της και να την ενημερώσουμε ότι σκεφτόμαστε να αποχωρήσουμε και ζητώντας πίσω την προκαταβολή. Εκείνη αρνήθηκε επικαλούμενη το νόμο, ξεχνώντας, φαίνεται, ότι έλειπαν βασικές παροχές. Σε δική μας επιμονή ότι οι παροχές δεν είναι οι συμφωνημένες ακούστηκε από το βάθος ο γιος της ιδιοκτήτριας να απειλεί λέγοντας:”Δώσ’τους ρε μάνα την προκαταβολή και θα πάω τώρα να τους πετάξω έξω”.
    ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ όπου και καταγράφηκε το τηλεφώνημά μου όπου μου είπαν ότι αν συμβεί κάτι θα σπεύσει άμεσα διότι βρισκόταν περιπολία κοντά. Ήταν ένα πολύ ταραχώδες βράδυ.
    Την επόμενη ημέρα το πρωί ήρθε ο ηλεκτρολόγος να αποκαταστήσει τη βλάβη στον πίνακα, αλλά φυσικά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μας κρατήσει στο ξενοδοχείο. ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ προσπαθούσαμε από το βράδυ να βρούμε άλλο ξενοδοχείο στην περιοχή.
    Φυσικά, θα επακολουθήσει και καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη και το Ινστιτούτο Καταναλωτή.

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

  2. Δημήτρης says:

    Κλείσαμε 3ήμερο στο συγκεκριμένο ξενώνα για 2 άτομα, στην “επονομαζόμενη” σουίτα. Οι παροχές του ξενώνα απείχαν πολύ από τις περιγραφές της ιστοσελίδας. Ειδικότερα,

    1) Πάρκιν δεν υπήρχε και ο δρόμος για το ξενοδοχείο ήταν πολύ δύσβατος και πολύ στενός. Ειδικά, όταν βρέχει γλιστράει φοβερά και προσωπικά χτύπησα ελαφρά το αμάξι μου (4×4) στην προσπάθεια μου να φτάσω στον ξενώνα. Αναγκαστικά, πρέπει κάποιος να παρκάρει στον κεντρικό δρόμο πιο κάτω από τον ξένωνα και να περπατήσει μια ανηφορική απόσταση 300 μέτρων με τα πόδια. Αν αναλογιστεί βέβαια ότι πρέπει να ανεβάσει και τις βαλίτσες με τα πόδια, θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Αν, εδικά, επιχειρήσει κάποιος με ΙΧ να ανέβει το δρόμο, προτείνω να μην το προσπαθήσει καν.

    2)Το μπάνιο δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση υδρομασάζ και το ακουστικό της ντουζιέρας σφύριζε σε τέτοιο βαθμό, που απλά περίμενα την στιγμή να “σκάσει” στο κεφάλι μου.

    3) Τηλέφωνο, φυσικά, δεν υπήρχε στο δωμάτιο και το Wi-fi, έπιανε μόνο στην αυλή μπροστά στο δωμάτιο της ιδιοκτήτριας και καθόλου στα δωμάτια.

    Τέλος, το περιστατικό που ολοκλήρωσε την “υπέροχη” διαμονή μας στον ξενώνα “Αγγελική”, ήταν ότι την στιγμή που φεύγαμε, η ιδιοκτήτρια μας ανάγκασε να πληρώσουμε για μικροζημιά στο δωμάτιο, η οποία δεν προκλήθηκε από εμάς, πόσο που ούτε καν ανταποκρινόταν στην πραγματική αξία.

    Προσωπικά, δεν συστήνω σε κανέναν να επιλέξει τον συγκεκριμένο ξενώνα, ειδικά όταν στην ίδια περιοχή μπορεί να βρει πολύ καλύτερα καταλύματα σε καλύτερες τιμές και με σωστούς και φιλόξενους επαγγελματίες.

  3. Νικος-Δωρα says:

    Επισκεφτήκαμε προ ημερών τον ξενώνα Αγγελική για ένα τετραήμερο. Καταρχήν η διαδρομή μέχρι την Τσαγκαράδα ήταν φανταστική . Η τιμή ήταν πολύ ικανοποιητική αν λάβουμε υπόψη ότι ήταν περίοδος γιορτών. Ο ξενώνας βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 με 200 μέτρων από τον κεντρικό δρόμο με εύκολη πρόσβαση και παρκινγκ .Σημεία ενδιαφέροντος όπως η πλατεία της Τσαγκαράδας και μέρη για φαγητό είναι πολύ κοντά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως είναι η θεά η οποία μας άφησε πραγματικά έκπληκτους. Επιπλέον ενδείκνυται για απολυτή χαλάρωση .Το δωμάτιο ήταν καθαρό, πολύ ζεστό και είχαμε άφθονα ξύλα για το τζάκι. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και το πρωινό πλούσιο ιδιοκτήτρια ήταν φιλική ,εξυπηρετική και μας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή που έκαναν την περιήγηση μας ευκολότερη. Πραγματικά το Πήλιο μας άφησε άφωνους ,είναι από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας και με την πρώτη ευκαιρία θα το ξαναεπισκευτούμε.

  4. Κατερίνα -Γιάννης says:

    Σεπτέμβριος 2015
    Φέτος το καλοκαίρι (Αύγουστος) επισκεφτήκαμε με τα 2 μικρά παιδιά μας αλλά και με ακόμη μία οικογένεια (4μελή) τον ξενώνα Αγγελική και μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Κατ’αρχήν τα δωμάτια ήταν αρκετά ευρύχωρα, με όλες τις ανέσεις (μέχρι και πιστολάκι μπάνιου είχε), καλόγουστα και λειτουργούσαν όλα ρολόι σε αντίθεση με αυτά που διάβασα στις παραπάνω κριτικές. Ο κήπος και η θέα υπέροχα, αλλά το σημαντικότερο όλων που εμάς τουλάχιστον μας ενθουσίασε τις 10 μέρες που μείναμε ήταν οι ιδιοκτήτες του ξενώνα, οι οποίοι ήταν γλυκύτατοι, εξυπηρετικότατοι και εξαιρετικά φιλικοί. Το δε πρωινό ήταν πλουσιότατο, με καφέδες, χυμούς, τοστ ανά άτομο,μαρμελάδες που έφτιαχνε η ίδια η ιδιοκτήτρια από τα φρούτα του κήπου της, αλλά και με καθημερινή έκπληξη κάθε μέρα (λουκουμάδες, μπουγάτσες, τυρόπιτες κτλ).Και το σημαντικότερο είναι ότι όλο αυτό το πακέτο προσφέρονταν σε μία εξαιρετικά χαμηλή τιμή, ίσως και η καλύτερη τιμή που έχουμε πληρώσει ποτέ σε σχέση με όλα όσα μας προσέφερε (Best value for money). Σίγουρα θα γίνει ένας αγαπημένος προορισμός για τις οικογένειές μας.
    Υ.Γ: Το πάρκιγκ είναι λίγο πρόβλημα (όπως σε όλο το ορεινό πήλιο εξάλλου), αλλά χαιρόμαστε που δεν μας έπεισαν οι δύο πρώτες κακές και υπερβολικές κριτικές του site.

  5. κατερινα-χρηστος says:

    ΚΑΚΙΕΣ…. ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ,ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΥΡΙΧΩΡΟ, ΚΑΘΑΡΟ, ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΡΚΕΤΟ,Η ΑΥΛΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΕΜΑΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΩΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..(ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ )

  6. Sophia says:

    Ο ξενώνας ήταν σούπερ.καθησαμε δέκα ημέρες και το ευχαριστηθηκαμε.καθαρος ήσυχος με ωραία θέα πλουσιο πρωινό και φιλόξενους ανθρωπους…τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!!!

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...