Το ξενοδοχείο Κρίτσα στην Πορταριά Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Τριώροφο νεοκλασικό κτίριο του 1900 στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς πρόσφατα ανακαινισμένο με σεβασμό στην τουριστική παράδοση του τόπου. Λειτούργησε ως γαλακτοπωλείο μέχρι το 1930 όταν ο Θανάσης Κρίτσας, του έδωσε τη μορφή που έχει και σήμερα σαν ξενοδοχείο και εστιατόριό του με την ονομασία «Κεντρικόν» λόγω της ξεχωριστής του θέσης στη Πλατεία της Πορταριάς. Υπήρξε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της εποχής του, φημισμένο επίσης και για την εξαιρετική κουζίνα. Το ξενοδοχείο Κρίτσα το 2000 ανακαινίστηκε πλήρως. Εσείς που αγαπάτε τις αποδράσεις, που γοητεύεστε απ΄ το μοναδικό συνδυασμό ελληνικής παράδοσης και φιλοξενίας, θα βρείτε στο ξενοδοχείο μας τη δική σας όαση, σ΄ ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό με σύγχρονες ανέσεις.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του ξενοδοχείου Κρίτσα είναι η μοναδική του θέση, ανάμεσα στα αιωνόβια πλατάνια της πλατείας της Πορταριάς, συντροφιά με τους ήχους των τρεχούμενων νερών. Το ξενοδοχείο Κρίτσα φημίζεται στην περιοχή και για το εστιατόριο του, στην όμορφη αίθουσα ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει αυθεντικές τοπικές γεύσεις. Η Ελένη με τη φιλοξενία και το χαμόγελο της θα σας κάνει να νοιώθετε «σαν στο σπίτι σας».
Τηλ : 2428099121, 2428090006 Fax: 2428090008
web site: www.hotel-kritsa.grΔείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , , , , ,

One Response to “Το ξενοδοχείο Κρίτσα στην Πορταριά Πηλίου”

  1. Μόλις χθες γύρισα από την Πορταριά…Υπέροχο χωριό και πάνω απόλα το ξενοδοχείο ήταν αυτό που μας άφησε με την καλύτερη γεύση στο τέλος. Η κ. Κρίτσα πολύ ευγενική τόσο ώστε να μας κάνει να νοιώσουμε ζεστά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην πλατεία. Το εστιατόριο ήταν το μόνο της περιοχής γεμάτο με κόσμο , κάτι που δείχνει πόσο ξεχωριστό είναι. Το δωμάτιο είχε τζάκι τηλεόραση(μέχρι και dvd ταινία μπορούσες να δεις), πολύ ωραίο μπαλκονάκι και άνετο κρεβάτι. Όλα τα παιδιά είναι υπέροχα και μας βοηθήσανε ακόμα και το τζάκι να ανάψουμε. Το πρωινό μεγάλη ποικιλία..Και να πείτε στον Γιώργο να σας φτιάξει έναν freddo όπως μόνο αυτός ξέρει!!…Το συστήνω ανεπιφύλακτα..

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...