Το Ξενοδοχείο Δρύαλος στις Μηλιές του Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΟ
dryallosΤο ξενοδοχείο Δρύαλος που βρίσκεται στις Μηλιές, σας καλωσορίζει στο Πήλιο, την γη των Κενταύρων και το μέρος με κάποια από τα πιο όμορφα τοπία της Ελλάδας. Οι Μηλιές απέχουν από την πόλη του Βόλου 28 χμ και είναι παραδοσιακό και πανέμορφο χωριό με σπουδαία ιστορία και πολλά αξιοθέατα.Στο παραδοσιακό ξενοδοχείο προσφέρεται στους επισκέπτες η φημισμένη πηλιορείτικη φιλοξενία και πολλές ανέσεις για άνετη και ευχάριστη διαμονή.
Το ξενοδοχείο είναι προσφάτως χτισμένο, ακολουθώντας την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, έχοντας όμως εξασφαλίσει την ασφάλεια και την λειτουργικότητα που απαιτείται για άνεση και απόλαυση. Η τοποθεσία που είναι χτισμένο το ξενοδοχείο, είναι πραγματικά πολύ όμορφη και προσφέρει μοναδική θέα στην πηλιορείτικη φύση. Αποτελεί ιδανική βάση για τους επισκέπτες που επιθυμούν να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν τα χωριά του Πηλίου.
Tηλ: ( + 30 ) 24230 86690, ( + 30 ) 6974 479339
web site: www.dryalos.com

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...