Ξενοδοχείο Αδάμ Μακρινίτσα Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Πέτρινο παραδοσιακό ξενοδοχείο, σε μία από τις ομορφότερες περιοχές του Πηλίου, τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό της Μακρινίτσας, με εξαιρετικά ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον δικό σου χώρο. Είναι απόλυτα ταυτισμένο με την πηλιορίτικη αρχιτεκτονική, περιμένει τον επισκέπτη να γνωρίσει το μαγικό του κόσμο.
Με την πρώτη ματιά θα αντικρίσετε ένα άκρως παραδοσιακό και επιβλητικό κτήριο, με ταμπλαδωτά παντζούρια, ομορφοφτιαγμένη περίτεχνη σκεπή από πλάκες και πετρόχτιστους τοίχους που δίνουν το στίγμα τους στο πηλιορίτικο σκηνικό. Η πανέμορφη πλακόστρωτη αυλή του στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας ως ένας μοναδικός και πρωτότυπος χώρος ξεκούρασης και απόλαυσης. Το παραδοσιακό ξενοδοχείο “Αδάμ” θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός και θα σας κερδίσει με την ζεστασιά του και την απόλυτη φιλοξενία του. Το παραδοσιακό ξενοδοχείο “Αδάμ” είναι ανοικτά όλο το χρόνο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την φιλοξενία του, στις διακοπές ή τις μικρές αποδράεις σας. Στο Ξενοδοχείο Αδάμ θα βρείτε άνετους και ζεστούς χώρους για να περάσετε ξεκούραστα και ευχάριστα τη διαμονή σας. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα απολαυστικό πρωινό στην τραπεζαρία του Ξενοδοχείου ή πίνοντας τον καφέ σας στο φιλόξενο σαλόνι δίπλα στο τζάκι. Στο Ξενοδοχείο Αδάμ μπορείτε να περάσετε αξέχαστες ρομαντικές διακοπές ή να έρθετε με την παρέα σας και θα γίνει για σας μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη όμορφες εικόνες τόσο από το Πήλιο όσο και από τη μοναδική φιλοξενία.
Τηλ.: 0030.24280.99.435
web site: www.adam-pilion.grΔείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...