Μηλίνα Πήλιο Εν Πλώ Ταβέρνα Εστιατόριο

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΦΑΓΗΤΟ

Η χερσόνησος του Πηλίου βρίσκεται στην Κεντρική Ελλάδα και είναι από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας. Στα πανέμορφα τοπία του συνυπάρχουν αρμονικά το γαλάζιο του Αιγαίου και του Παγασητικού, με την καταπράσινη φύση και τα επιβλητικά βουνά, ενώ τα παραδοσιακά αρχοντικά και σπίτια των χωριών συμπληρώνουν την εικόνα του Πηλίου.
Το Πήλιο προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές όλο το χρόνο, καθώς προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες κοντά στη φύση χειμώνα – καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια των διακοπών στο Πήλιο, σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τα πανέμορφα χωριά του, να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα τους και να ανακαλύψετε τις κρυμένες ομορφιές τους. Ένα από τα χωριά που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε είναι το παραθαλάσσιο χωριό Μηλίνα. Απέχει από το Βόλο 49 χμ. και διαθέτει άριστη τουριστική υποδομή προσφέροντας όλες τις ανέσεις και πολλές επιλογές διασκέδασης. Οι επισκέπτες της Μηλίνας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη γραφική ατμόσφαιρα και ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασίλεματα στο Πήλιο. Είναι ένα χωριό πλήρως οργανωμένο τουριστικά, με καλό οδικό δίκτυο και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα χωριά του Πηλίου, δίνοντας την ευκαιρία για εξερευνήσεις και όμορφες περιηγήσεις σε παραδοσιακά χωριά και εντυπωσιακά αξιοθέατα του Πηλίου. Πάνω στον παραλιακό δρόμο της Μηλίνας, με θέα τα γαλάζια νερά του Παγασητικού βρίσκεται η γραφική ταβέρνα Εν Πλώ, που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια.
Τηλ.: ( + 30 ) 24230 65353
web site: www.enplopelion.com

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...