Διαμερίσματα Μενέλαος στο Λεφόκαστρο

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ

lefokastro roomsΣτα “Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Μενέλαος” η άνεση και η περιποίηση των πελατών μας είναι στόχος και σκοπός .Θέλουμε η διαμονή σας στους όμορφους χώρους των διαμερισμάτων, να είναι από εκείνες που θα θυμάστε πάντα, για αυτό και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Τα διαμερίσματα λειτουργούν όλο το χρόνο, ώστε όποια στιγμή αποφασίσετε να επισκεφθείτε το Πήλιο, να έχετε στη διάθεση σας, άνεση, περιποίηση και ζεστή φιλοξενία. Δίπλα στα νεόκτιστα διαμερίσματα μας, έχουμε δημιουργήσει καινούριες εγκαταστάσεις, ώστε εκτός από ευχάριστη διαμονή να παρέχουμε και άλλες παροχές, που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας. Η αίθουσα του πρωινού, είναι ένας όμορφος χώρος, με ωραίο φυσικό φωτισμό και διακοσμημένος με καλαισθησία και γούστο. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, ή καφέ και ποτό τα απογεύματα και τα βράδια.
Έχετε πολλές επιλογές ανάμεσα σε ποτά, καφέ ή ροφήματα. Μπορείτε να επιλέξετε μπύρες, κρύους ή ζεστούς καφέδες, φυσικούς χυμούς και αναψυκτικά για τους μικρούς μας φίλους, και το καλοκαίρι μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε παγωτά. Το χειμώνα ανάβει το τζάκι, και δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα που αγκαλιάζει με τη θαλπωρή του το χώρο. Η μέρα ξεκινά με ζεστασιά στο χώρο του πρωινού και τελειώνει κεφάτα και χαλαρά στο μπαρ, αφήνοντας έξω το κρύο του χειμώνα.
Τηλ.: ( +30 ) 24230 33022, 6939 799411 / 6939 080970
web site: www.menelaospelion.com

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...