Αρχοντικό Νεράιδα Μακρυνίτσα Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Πρόκειται για ένα καινούριο παραδοσιακό πηλειορείτικο ξενώνα στον οποίο η διαμονή θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Η αποκατάσταση του πέτρινου κτίσματος του 19ου αιώνα που έγινε με μεγάλη φροντίδα και μεράκι, ολοκληρώθηκε το 2008. Είναι ιδανικό για πολυμελείς οικογένειες ή μεγάλες παρέες, αφου μπορεί να φιλοξενήσει άνετα & ευχάριστα 10 με 12 άτομα. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με τηλεόραση (το ένα διαθέτει και τζάκι), δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια, 1 μεγάλο σαλόνι/καθιστικό με μοναστηριακή τραπεζαρία για 10 άτομα & 1 πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Η θέρμανση είναι κεντρική 3 ζωνών αυτονομίας (μια ανα όροφο), ώστε να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους ακόμα και παρέες με διαφορετικά γούστα. Βρίσκεται στη συνοικία της Αγ. Τριάδας, σε μικρή απόσταση από το δρόμο αλλά και την πλατεία του χωριού. Ιδανικός χώρος για οικογένειες & μεγάλες παρέες. Νοτιοδυτικά, η μεγάλη του αυλή, είναι κατάλληλη τόσο για τον απογευματινό σας καφέ όσο & για τα παιχνίδια των μικρών παιδιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρεμβάσετε τη μαγική θέα στην Πορταριά,τον Παγασητικό & το Βόλο από τη μικρότερη αυλή του, νιοτιοανατολικά του σπιτιού.

Για την εορταστική περίοδο η ελάχιστη διαμονή είναι τέσσερις ημέρες και το κόστος διανυκτέρευσης είναι 300€ (χωρίς πρωινό). Σε περίπτωση που θα θέλατε και πρωινό, μπορούμε να το φροντίσουμε με επιπλέον χρέωση.
Τηλ.: 6980639207
web site: stayatmakrinitsa.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...