Αρχοντικό ΘΕΟΦΙΛΟΣ στη Μακρυνίτσα Πηλίου

Ξενοδοχεία, Αρχοντικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πηλίο

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

Στο «μπαλκόνι του Πηλίου»,την πανέμορφη Μακρινίτσα και μάλιστα στο καλύτερο σημείο του χωριού που παρέχει απεριόριστη θέα, δεσπόζει το Αρχοντικό ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Μια παλιά παραδοσιακή κατοικία που χρονολογείται από το 1833 και ανακαινίστηκε πρόσφατα από την οικογένεια Αδάμ, με σεβασμό στην Πηλιορείτικη παράδοση και κρατώντας την αρχιτεκτονική γραμμή της Μακρινίτσας. Σοφράδες, ξύλινη διακόσμηση, βιτρό τζάμια, χειροποίητες δαντέλες ,παραδοσιακά διακοσμητικά αντικείμενα, σε ταξιδεύουν νοερά στο παρελθόν και σε αγκαλιάζουν με θαλπωρή και ζεστασιά. Τα τζάκια στα δωμάτια προσφέρουν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα η οποία υπόσχεται στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Το αρχοντικό λειτουργεί όλο το χρόνο και σε προσιτές τιμές. Παράλληλα με το Αρχοντικό λειτουργεί και κατάστημα με είδη λαϊκής τέχνης όπου μπορείτε να αγοράσετε αναμνηστικά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Τηλ: 24280 99435, 24280 99031, 24280 99527web site: www.theofilos.gr

Δείτε τιμές και κάνετε κράτηση

Tags: , ,

One Response to “Αρχοντικό ΘΕΟΦΙΛΟΣ στη Μακρυνίτσα Πηλίου”

  1. Παρασκευη Στεκαλα says:

    Απαίσια φιλοξενία με μια υπεύθυνη άκρως αγενή και αφιλόξενη.Κρίμα τέτοια καταλύματα να δυσφημούνται από τέτοιους ανάξιους ανθρώπους!!!Ότι και να πω είναι λίγο…Είχα ακούσει για την καφρίλα των πηλιορειτών αλλά δεν το φανταζόμουν αυτό το πράγμα.

Leave a Reply

Aρχοντικό Μακρυνίτσα Διαμονή στην Τσαγκαραδα του Πηλίου Καλά Νερά ξενοδοχεία Μηλίνα ξενοδοχεία Μηλιές καταλύματα Πήλιο Παραδοσιακός ξενώνας Πορταριά Πορταριά καταλύματα Φωτογραφίες Πήλιο βυζίτσα καταλύματα διαδρομές Πήλιο διακοπές στο Πήλιο διαμονή Καλά Νερά Πηλίου διαμονή Λεφόκαστρο διαμονή Μηλίνα Πηλίου διαμονή Πορταριά διαμονή Τσαγκαραδα Πηλίου διαμονή Χόρτο Πηλίου διαμονή στη Βυζίτσα Πηλίου διαμονή στη Ζαγορά διαμονή στη Μακρυνίτσα διαμονή στη Μακρυνίτσα Πηλίου διαμονή στην Άφησσο διαμονή στην Πορταριά διαμονή στο Μούρεσι διαμονή στο Μούρεσι Πηλίου διαμονή στο Χορευτό Πηλίου διαμονή στον Άγ.Ιωάννη Πηλίου διαμονή στον Κισσό Πηλίου δωμάτια Χόρτο ξενοδοχεία Άγ.Ιωάννης ξενοδοχεία Χορευτό ξενοδοχείο Χόρτο ξενώνας Άγ.Ιωάννης ξενώνας Μακρυνίτσα ξενώνας Χόρτο ξενώνας στη Βυζίτσα ξενώνας στη Ζαγορά ξενώνας στη Μακρυνίτσα Πηλίου ξενώνας στην Πορταριά ξενώνας στο Μούρεσι ξενώνες Καλά Νερά ξενώνες Μηλίνα ξενώνες Τσαγκαράδα πεζοπορία Πήλιο

ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Booking.com

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Booking.com
Latest Flickr photos

Ψηφιστε

    Ποια είναι η καλύτερη παραλία του Πηλίου;

    View Results

    Loading ... Loading ...